How do you re-assign Pad buttons!?

Discuss everything related to Trackmania Turbo.

Moderator: English Moderator

User avatar
crannyman
Posts: 25
Joined: 24 Mar 2016, 14:11

Re: How do you re-assign Pad buttons!?

Post by crannyman » 24 Mar 2016, 14:15

If there will be no upcoming patch which fix this problem (and yeah IT IS a problem) then I'll have to stick with the old Trackmania Games... :shock: really shocked!

and also please bring back the third camera angle! There are only 2 in TM Turbo. NADEO AND UBISOFT this is a step backward what u did!

and why is it no more possible to customize the name. Oh yea Uplay is the shit.

letti
Posts: 4
Joined: 24 Mar 2016, 14:27

Re: How do you re-assign Pad buttons!?

Post by letti » 24 Mar 2016, 14:33

I tried all third party apps, but even if you use a key to pad software or sth like this it is useless. If for example the key i usually use for accelaration is the lowest of the four buttons it will use both actions at once. So my car does accelerate like i maped it and brakes at the same time, because this is the standard command for this button. You even cant disable the settings....

You cant be serious with that... we all played that game for years and you just fucked that up.....

Is there a money-back-option for a not playable game???
And dont say no one uses pads..... cause no one on a ps or a xbox attaches a keyboard.

Im really dissapointed

rat_in_car
Posts: 551
Joined: 05 Aug 2011, 18:12
Contact:

Re: How do you re-assign Pad buttons!?

Post by rat_in_car » 24 Mar 2016, 15:51

Today I was thinking about selling this game 10 minutes after I discover that is unplayable for me because no pad reassignments possibility. But in my case Logitech's program works. But I still prefer ingame settings that works usually much better.

letti
Posts: 4
Joined: 24 Mar 2016, 14:27

Re: How do you re-assign Pad buttons!?

Post by letti » 24 Mar 2016, 16:20

Does the logitech program work with other pads than logitech in any way_? im searching for a solution.......

luke7777
Posts: 54
Joined: 09 May 2011, 19:17

Re: How do you re-assign Pad buttons!?

Post by luke7777 » 24 Mar 2016, 16:21

And nobody bothered to tell the public that you can't assign buttons in the PC version on a pad ??? Surely it was known : :evil: :evil:

User avatar
Maupi
Posts: 180
Joined: 19 Jun 2010, 16:02
Location: Siegen / NRW / Germany

Re: How do you re-assign Pad buttons!?

Post by Maupi » 24 Mar 2016, 16:47

I lost my left Thumb by an accindent. Normaly i configure my pad the steering to the right analoge stick. So it is possible to play for me. With xpadder i can´t swap the sticks... how can i play the game????
I am a trackmaniac from the very first game, i have all of them. This is really frustrating.

This is a shame... a very big shame. Nadeo forgot all the PC Players who making this game big...

Lotrax
Posts: 5
Joined: 24 Mar 2016, 17:20

Re: How do you re-assign Pad buttons!?

Post by Lotrax » 24 Mar 2016, 17:25

Cerovan wrote:It's not possible on PC either, you should try with a software like xppader. Sorry for the inconvenience :(
You're kidding right? You cannot be serious. This game has its roots on PC.

No player hosted servers, no gamepad custom bindings, no hiding cars online, no custom car decals, the old editor that you have to open by pressing a gazilion other buttons. Sorry, but this is really shameful. I get that this game focuses on consoles and I really enjoy playing it, but these are things that simply should be in the game. It is essential to the existence of TM.

In 5 years you guys will be like: nah, this game is done we got a new TM so fuck those servers. Nobody can host lobbies anymore. I get that this is much nicer for consoles, but at least make it possible for PC players to host their own servers.

And seriously, everybody is expecting a patch that makes gamepad custom bindings possible, and hiding cars online as well. I only see jittering cars because your servers are too slow to even update it.

Really disappointed in you Nadeo. I've been part of this game since Sunrise, but this just feels disappointing. And I even paid €40.

User avatar
DelNuelo
Posts: 29
Joined: 16 Jun 2010, 17:44
Contact:

Re: How do you re-assign Pad buttons!?

Post by DelNuelo » 24 Mar 2016, 17:30

Cerovan wrote:It's not possible on PC either, you should try with a software like xppader. Sorry for the inconvenience :(
Is that a fucking joke :teub: :teub: :teub: :teub: :teub: :teub: :teub: :teub: :teub:

User avatar
alf_from_melmak
Posts: 13
Joined: 31 Jul 2011, 00:04

Re: How do you re-assign Pad buttons!?

Post by alf_from_melmak » 24 Mar 2016, 17:34

Such a shame....xpadder....

The way you say it, it looks allot like you dont care!

Buy it, play it or shut up......thats how it feels
Image

User avatar
Hylis
Nadeo
Nadeo
Posts: 3958
Joined: 14 Jun 2010, 11:58

Re: How do you re-assign Pad buttons!?

Post by Hylis » 24 Mar 2016, 17:35

We will fix this during next week. Sorry for the inconvenience.

Post Reply

Return to “Trackmania Turbo”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests