How do you re-assign Pad buttons!?

Discuss everything related to Trackmania Turbo.

Moderator: English Moderator

luke7777
Posts: 54
Joined: 09 May 2011, 19:17

Re: How do you re-assign Pad buttons!?

Post by luke7777 » 24 Mar 2016, 17:36

DelNuelo wrote:
Cerovan wrote:It's not possible on PC either, you should try with a software like xppader. Sorry for the inconvenience :(
Is that a fucking joke :teub: :teub: :teub: :teub: :teub: :teub: :teub: :teub: :teub:
Lol, no .. apparently it's only an inconvenience ... unbelievable :evil:

User avatar
Hylis
Nadeo
Nadeo
Posts: 3958
Joined: 14 Jun 2010, 11:58

Re: How do you re-assign Pad buttons!?

Post by Hylis » 24 Mar 2016, 17:38

We will fix this during next week. Sorry for the inconvenience to have to wait until then :/

letti
Posts: 4
Joined: 24 Mar 2016, 14:27

Re: How do you re-assign Pad buttons!?

Post by letti » 24 Mar 2016, 17:39

the fuck..... and i preorderd it for what? waiting one more week.... thank you....

User avatar
Hylis
Nadeo
Nadeo
Posts: 3958
Joined: 14 Jun 2010, 11:58

Re: How do you re-assign Pad buttons!?

Post by Hylis » 24 Mar 2016, 17:40

We will fix this during next week the latest. We will probably try to include XInput as well to prevent issue specific to accelerate/brake on Windows 10

dante979
Posts: 66
Joined: 27 Aug 2011, 17:00

Re: How do you re-assign Pad buttons!?

Post by dante979 » 24 Mar 2016, 17:48

Hylis wrote:We will fix this during next week. Sorry for the inconvenience to have to wait until then :/
thank you for listening to the community... :thumbsup:

rat_in_car
Posts: 551
Joined: 05 Aug 2011, 18:12
Contact:

Re: How do you re-assign Pad buttons!?

Post by rat_in_car » 24 Mar 2016, 17:52

And please, PLEASE made that cam3 (internal) stays after map change if someone choose that type of cam. I must revert to internal camera every map.

Teebs
Posts: 1
Joined: 24 Mar 2016, 17:43

Re: How do you re-assign Pad buttons!?

Post by Teebs » 24 Mar 2016, 17:52

The game itself is fun, lovely new mechanics.... however as a long time tm player, seeing things such as not having the various cams, not being able to modify inputs, the innability to remove opponent's cars - ruins the experience entirely.

The ingredients are all there to make this a fun alternative to the tm's we've been used to.... but this just feels like a beta right now.
Still early days, lets see what happens I guess.

User avatar
DelNuelo
Posts: 29
Joined: 16 Jun 2010, 17:44
Contact:

Re: How do you re-assign Pad buttons!?

Post by DelNuelo » 24 Mar 2016, 17:54

Hylis wrote:We will fix this during next week the latest. We will probably try to include XInput as well to prevent issue specific to accelerate/brake on Windows 10
Ok cool.

But it's shameful to release a game with this problem :x

User avatar
Hylis
Nadeo
Nadeo
Posts: 3958
Joined: 14 Jun 2010, 11:58

Re: How do you re-assign Pad buttons!?

Post by Hylis » 24 Mar 2016, 18:02

I am not ashamed of all the work we have done, including to add the PC version to the list so players that has a PC to play can play it. I have seen how hard the people worked here. Of course, we could have postponed, again, but there are limits somehow, and that releasing a week later would be the same, nearly, as releasing it now and adding the inputs bindings later. Of course, people have to wait while other play, and we will done as fast as we can, but I can repeat: we have worked hard to make this version real for PC players (and it is not Maniaplanet)

letti
Posts: 4
Joined: 24 Mar 2016, 14:27

Re: How do you re-assign Pad buttons!?

Post by letti » 24 Mar 2016, 18:10

Has anybody any idea or a program to change the mapping? And no program that just assigns keyboard keys to the pad, because this doesnt help at all

Post Reply

Return to “Trackmania Turbo”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests