How do you re-assign Pad buttons!?

Discuss everything related to Trackmania Turbo.

Moderator: English Moderator

User avatar
rat_in_car
Posts: 551
Joined: 05 Aug 2011, 18:12
Contact:

Re: How do you re-assign Pad buttons!?

Post by rat_in_car » 27 Mar 2016, 16:23

Last edited by rat_in_car on 28 Mar 2016, 09:29, edited 1 time in total.

Nekaye
Posts: 3
Joined: 27 Mar 2016, 16:01

Re: How do you re-assign Pad buttons!?

Post by Nekaye » 27 Mar 2016, 16:27

Thanks but already done that.

On PC you can just remap the Elite pad not the standard one. Or i'm missing something :oops:

Zooz
Posts: 517
Joined: 15 Jun 2010, 11:15
Location: Netherlands
Contact:

Re: How do you re-assign Pad buttons!?

Post by Zooz » 30 Mar 2016, 14:41

I'm still unable to play this game although I paid good money for it... any idea when this patch will come?

I can't be a fast driver or get a high rank if I don't even have a chance to train or practise this game... did someone pay Nadeo to make this game unplayable with the most successful controller of TMU? Frostbeule? :roflol:
Image [CMC]Zooz | tracks - team - youtubes - ET competitions

User avatar
rat_in_car
Posts: 551
Joined: 05 Aug 2011, 18:12
Contact:

Re: How do you re-assign Pad buttons!?

Post by rat_in_car » 30 Mar 2016, 16:19

@Zooz: First of all, what I see the problem, someone from Nadeo think (and maybe he is right) that keyboard must be main controller, because thousand of people who never buy gamepad and likes servers like "super short & lol" buy this game. For 10 seconds map you don't need gamepad. Mostly you don't need even a skill. :) But money talks. I remember when people asks others "do you play kb or pad" and if answer was pad, they say it's not fair, and they loose because of that etc. It's like "oh, you have power steering in your car, it's not fair". Fortunatelly car producers do not degrade their cars by removing power steering to be "more fair". :)

User avatar
The_Big_Boo
Posts: 1041
Joined: 15 Jun 2010, 15:46

Re: How do you re-assign Pad buttons!?

Post by The_Big_Boo » 30 Mar 2016, 17:10

rat_in_car wrote:@Zooz: First of all, what I see the problem, someone from Nadeo think (and maybe he is right) that keyboard must be main controller
This is a console game, your argument is invalid :)
OS: Win 7 Pro x64
RAM: 2x4GB Corsair @ 1600MHz
CPU: Intel i5 760 @ 3.6GHz
Mobo: Asus P7P55D-E
GPU: NVidia GTX 760 2GB
HDD: WD Black 1TB
Sound: VIA VT1828S (onboard)
Peripherals: Razer DeathAdder - Razer DeathStalker - Logitech F310

User avatar
Akbalder
Posts: 1057
Joined: 15 Jun 2010, 11:00
Contact:

Re: How do you re-assign Pad buttons!?

Post by Akbalder » 30 Mar 2016, 17:21

The_Big_Boo wrote:
rat_in_car wrote:@Zooz: First of all, what I see the problem, someone from Nadeo think (and maybe he is right) that keyboard must be main controller
This is a console game, your argument is invalid :)
Stop using this overpowered argument!

User avatar
pod.Gameurs
Posts: 116
Joined: 15 Jun 2010, 13:17

Re: How do you re-assign Pad buttons!?

Post by pod.Gameurs » 30 Mar 2016, 17:22

Com'on give us this godamn fix plz :c
Image
login : Gameurs

User avatar
N.i.k.
Posts: 7
Joined: 15 Jun 2010, 13:19
Location: Russia
Contact:

Re: How do you re-assign Pad buttons!?

Post by N.i.k. » 30 Mar 2016, 23:03

Unbelievable, default settings for buttons so much comfortable for PS4 than for PC :clap:

User avatar
Whitestar
Posts: 162
Joined: 29 Sep 2011, 01:08

Re: How do you re-assign Pad buttons!?

Post by Whitestar » 31 Mar 2016, 18:39

Hylis wrote:We will fix this during next week. Sorry for the inconvenience.
Since tomorrow is Friday, is it safe to assume that the patch will be released then?

User avatar
Hylis
Nadeo
Nadeo
Posts: 3929
Joined: 14 Jun 2010, 11:58

Re: How do you re-assign Pad buttons!?

Post by Hylis » 31 Mar 2016, 18:43

We expected it to be sooner and we will try to release it tomorrow.

Post Reply

Return to “Trackmania Turbo”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest