Where are the valley castles blocks in the editor?

Discuss everything related to Trackmania Turbo.

Moderator: English Moderator

User avatar
Guerro323
Posts: 608
Joined: 14 Jun 2014, 15:51

Where are the valley castles blocks in the editor?

Post by Guerro323 » 24 Mar 2016, 17:17

I can't found them :/ ( Even in the classic editor )

About these blocks if someone don't know the castle type :
Image
C'est Grandiose!
Image

User avatar
Florenzius
Translator
Translator
Posts: 2476
Joined: 27 Jul 2014, 20:31
Location: Germany
Contact:

Re: Where are the valley castles blocks in the editor?

Post by Florenzius » 24 Mar 2016, 17:52

Got o classic editor- macroblocks and anywhere there it is
Creative Director at unbitn studio - 3D Modeler for Pursuit - ManiaExchange Crew - ManiaPlanet Beta tester and Translator
___
MB - AM3+ 970 Gigabyte GA-970A-DS3P
RAM - 16GB
CPU - AMD FX-8320E Enlight-Core
GPU - Nvidia GeForce GTX 960

User avatar
Guerro323
Posts: 608
Joined: 14 Jun 2014, 15:51

Re: Where are the valley castles blocks in the editor?

Post by Guerro323 » 24 Mar 2016, 18:03

ManiaDesign wrote:Got o classic editor- macroblocks and anywhere there it is
I don't know where you found these blocks in the classic editor, but I can't found them.
( I even searched in the macroblocks ).
C'est Grandiose!
Image

User avatar
Florenzius
Translator
Translator
Posts: 2476
Joined: 27 Jul 2014, 20:31
Location: Germany
Contact:

Re: Where are the valley castles blocks in the editor?

Post by Florenzius » 24 Mar 2016, 18:19

Hm, now i searched and I only found these bridges. ... :?
Creative Director at unbitn studio - 3D Modeler for Pursuit - ManiaExchange Crew - ManiaPlanet Beta tester and Translator
___
MB - AM3+ 970 Gigabyte GA-970A-DS3P
RAM - 16GB
CPU - AMD FX-8320E Enlight-Core
GPU - Nvidia GeForce GTX 960

User avatar
xrayjay
Posts: 1471
Joined: 29 Aug 2010, 14:19

Re: Where are the valley castles blocks in the editor?

Post by xrayjay » 13 Apr 2016, 10:00

They are not where they are expected:
Image
Image

So where they are (nadeo)?

Castle macroblocks only contains 2 bridges and nothing else :(

Image
Image
Image

User avatar
TMarc
Posts: 15089
Joined: 05 Apr 2011, 19:10
Location: Europe
Contact:

Re: Where are the valley castles blocks in the editor?

Post by TMarc » 13 Apr 2016, 18:54

Pssst. This is a preview of QuestMania, title: Loire :lol:
maniaplanet forum global moderator

Link list with FAQ, Support, Wiki, Tutorials, Community activities, and much more.

System specs: Intel i7-970 12GB RAM, nVidia RTX 2060 6GB, Creative SB X-Fi, 2xSSD 1xHDD

User avatar
Skeleton
Posts: 592
Joined: 23 Jun 2010, 19:42

Re: Where are the valley castles blocks in the editor?

Post by Skeleton » 13 Apr 2016, 20:31

I have just been building a map using these castle blocks. On the pc there is a workaroung for using some of these blocks :thumbsup:

User avatar
xrayjay
Posts: 1471
Joined: 29 Aug 2010, 14:19

Re: Where are the valley castles blocks in the editor?

Post by xrayjay » 13 Apr 2016, 20:35

The "old" trick with makro´s? For doing this i need your map with that stuff inside^^
I´m wondering why nadeo put them out of the game (at least in the editor for usage)

Image
...da hell, custom cars in turbo??? :roflol: :lol:

User avatar
Skeleton
Posts: 592
Joined: 23 Jun 2010, 19:42

Re: Where are the valley castles blocks in the editor?

Post by Skeleton » 13 Apr 2016, 22:44

I will make a track with all castle blocks that I can find in it and share.
If you're able to edit it you can just use the cut and paste in classic trackbuilder to use them in a track.

User avatar
xrayjay
Posts: 1471
Joined: 29 Aug 2010, 14:19

Re: Where are the valley castles blocks in the editor?

Post by xrayjay » 13 Apr 2016, 22:57

...or just tell how you do it? :D

I didn´t find any part of that castle in the classic and the new editor, not in macroblocks and not in the normal blocks. I thought it´s supposed to be in macroblocks/castle?

Post Reply

Return to “Trackmania Turbo”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests