Maniaplanet 4 urgents

Read all the announcements made by Nadeo in this forum

Moderator: English Moderator

User avatar
Hylis
Nadeo
Nadeo
Posts: 3958
Joined: 14 Jun 2010, 11:58

Re: Maniaplanet 4 urgents

Post by Hylis » 09 May 2017, 16:43

verstatm wrote:
09 May 2017, 16:41
When clicking "map editing" and i choose the map on ESL Titlepack im getting gamecrash
it's probably not updated yet by the makers of it then. Can not be sure.

verstatm
Posts: 32
Joined: 27 Dec 2016, 21:42

Re: Maniaplanet 4 urgents

Post by verstatm » 09 May 2017, 16:46

importing map from mp3 to mp4 creates bugs like that
Image
Image

zolika1351
Posts: 14
Joined: 03 Nov 2015, 17:11

Re: Maniaplanet 4 urgents

Post by zolika1351 » 09 May 2017, 16:57

I can't find splitscreen mode, was it removed or is it because i have a CRC error when clicking on TM2 Stadium?

marmotte
Posts: 1
Joined: 09 May 2017, 16:56

Re: Maniaplanet 4 urgents

Post by marmotte » 09 May 2017, 16:59

So, two issues for me:
- CRC mismatch upon extraction (which does not prevent the game from loading) - now fixed
- resolution settings aren't kept between sessions: if I set "windowed mode", applies, quit and launch the game, it's in fullscreen again
Last edited by marmotte on 09 May 2017, 17:17, edited 1 time in total.

User avatar
OrecaShadow
Posts: 339
Joined: 11 Oct 2013, 19:55
Location: Germany
Contact:

Re: Maniaplanet 4 urgents

Post by OrecaShadow » 09 May 2017, 16:59

verstatm wrote:
09 May 2017, 16:46
importing map from mp3 to mp4 creates bugs like that
Image
Image
Yep, nadeo changed a lot, thats why.. delete those parts and fix them by placing the blocks again

zolika1351
Posts: 14
Joined: 03 Nov 2015, 17:11

Re: Maniaplanet 4 urgents

Post by zolika1351 » 09 May 2017, 17:07

Was splitscreen mode removed? It was my main reason to update, and I only get 1 screen

Marius89
Posts: 206
Joined: 18 Jun 2010, 21:31

Re: Maniaplanet 4 urgents

Post by Marius89 » 09 May 2017, 17:19

Hello Nadeo :)

after amazing work from LuckyBoy during the Beta, he managed that I could play the game with my Laptop.
Now though, with the update from MP3 to MP4 it again does not work to start the game.

The game does not produce any LogCrash files this time. There is just an empty UGCErrorsLog.txt in my Maniaplanet folders to find.

So I can provide you only with the 2 screenshots, what happens when starting the game:
http://imgur.com/a/lw0fp
Image
Image

It would be really nice, if you could help out again in this case, and it is urgent, as I gonna have to drive a cup on Sunday :?
Last edited by Marius89 on 09 May 2017, 17:46, edited 2 times in total.

latoupijve
Posts: 3
Joined: 09 May 2017, 17:15

Re: Maniaplanet 4 pre-release (now live)

Post by latoupijve » 09 May 2017, 17:21

Hi everyone !

I have a huge problem, since I update maniaplanet, my game crashes every time I try to launch it...
Hylis please help me :cry:

noclantalula
Posts: 31
Joined: 23 Mar 2013, 13:56

Re: Maniaplanet 4 urgents

Post by noclantalula » 09 May 2017, 17:21

Hi all.
Well i had the same problem when was doing the 500mb update. Just stopped, with the error. And i press give up. But then after that, another 125mb was made and i did get in and i'm playing at the moment. But the game it's not smooth as it was in the Beta. Takes loads of time to get in the servers bla bla bla, even i couldn't get in the server ZrT cup one, just stay there, trying to connect and nothing, not even a message with and error or so. The fps also dropped 20 on me. I'm with 50fps at the moment, and in the Beta it was my normal, 60/70 or more depending the map. I know i don't have at the moment a good Graphics card, but even setting it up in nice, runs smoothly. So...something it's wrong at the moment, and loads of players talking about it, even saying that people running in calculators lol.
And that's a little the truth, to many people have old, or not so good computers. As i read in the MP4 news and saw the pics with the values, that the game will not be as heavy as the MP3 i was like woohhh nice nice, for those that don't have great machines. I'm ok with my 60/70 fps, but a drop of 20 not good.
Anything else i see i'l report

Best regards
Talula

Endearing
Posts: 2
Joined: 09 May 2017, 15:55

Re: Maniaplanet 4 urgents

Post by Endearing » 09 May 2017, 17:30

Some more graphical bugs

P.s.rendering now is realy 50-70% faster on my machine

https://youtu.be/MLYg2NKfhU4

Post Reply

Return to “Announcements”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest