Maniaplanet 4 urgents

Read all the announcements made by Nadeo in this forum

Moderator: English Moderator

User avatar
Demented
Posts: 1978
Joined: 07 Nov 2010, 13:17
Location: United States

Re: Maniaplanet 4 urgents

Post by Demented » 09 Jun 2017, 15:00

@745;
Woah, that's an odd one. Have you tried shadow calculations in "Ultra"?
I just finished converting about 120 Stadium maps all using "Ultra" for lighting, most quite large, and didn't run into any lighting issues like that. Your issue could also be gpu related. What Graphics card do you use?
Last edited by Demented on 13 Jun 2017, 14:04, edited 1 time in total.
CPU: Intel I7-4770 64Bit @ 3.4Ghz.
Ram: 16GB DDR3
GPU: Geforce GXT 1060 6GB DDR5
Windows: 7 Pro SP1 64bit

User avatar
lafhayabusa
Posts: 6
Joined: 11 May 2017, 16:20

Re: Maniaplanet 4 urgents

Post by lafhayabusa » 12 Jun 2017, 16:33

745 wrote:
09 Jun 2017, 05:16
Cerovan wrote:
08 Jun 2017, 09:07
745 wrote:
08 Jun 2017, 00:06
More than half the custom titlepacks I had vanished from my account today.
If you've just import your account in MP4 and the vanished title pack were on MP3 but not (yet) on MP4, that's normal.
I've updated to MP4 at the very first day. The remaining packs in my account are a mix of updated and outdated. Good thing that the empty stations reappeared today, the packs get reinstalled as soon I try to play them, so not a big issue.

Also, another one for the bag o' bugs: http://i.imgur.com/OLjmiaZ.jpg
This lightmap bug seems to happen in some Stadium maps. I converted dozens of maps last weeks without issues, but some are stubborn. This one is particularly intense: http://i.imgur.com/9ge0Juc.jpg
I have the same problem. Wanted to play some Stadium, but then a msg appeared: Leaderboards deactivated. Idk why but i pressed ok and then the stations came: Competition Pack still there Stadium vanished. Any help? Wrote a msg to Hylis he didnt answer(yet, i hope). :(

User avatar
Dommy
Translator
Translator
Posts: 1813
Joined: 25 Aug 2011, 21:45
Location: Poland
Contact:

Re: Maniaplanet 4 urgents

Post by Dommy » 13 Jul 2017, 16:24


User avatar
Ozon
Posts: 941
Joined: 24 Aug 2011, 13:12
Contact:

Re: Maniaplanet 4 urgents

Post by Ozon » 13 Jul 2017, 20:22

Image
ManiaExchange Moderator, video person and experienced project organizer.
Discord: Ozon#0359 · MX · Adventcalendar resources · TM-Tube is back

rachovolker
Posts: 96
Joined: 07 Apr 2011, 22:45
Contact:

Re: Maniaplanet 4 urgents

Post by rachovolker » 14 Jul 2017, 12:13

Once again, I'm not able to update the game. Same problem I described here.

I really like where MP4 is going, but constantly being unable to update your game and by extension being unable to play it is hightly frustrating. :cry:

User avatar
lafhayabusa
Posts: 6
Joined: 11 May 2017, 16:20

Re: Maniaplanet 4 urgents

Post by lafhayabusa » 14 Jul 2017, 15:44

domino54 wrote:
13 Jul 2017, 16:24
viewtopic.php?f=559&t=42179
It says i dont have the rights to read that site.
"(Sie haben keine Berechtigung, dieses Forum zu lesen.)"

User avatar
Dommy
Translator
Translator
Posts: 1813
Joined: 25 Aug 2011, 21:45
Location: Poland
Contact:

Re: Maniaplanet 4 urgents

Post by Dommy » 14 Jul 2017, 16:10

lafhayabusa wrote:
14 Jul 2017, 15:44
domino54 wrote:
13 Jul 2017, 16:24
viewtopic.php?f=559&t=42179
It says i dont have the rights to read that site.
"(Sie haben keine Berechtigung, dieses Forum zu lesen.)"
It's a post in closed beta forum. Here, I uploaded screenshot of it if you are interested: http://i.imgur.com/wMvBYzP.png
The video link is here.

User avatar
lafhayabusa
Posts: 6
Joined: 11 May 2017, 16:20

Re: Maniaplanet 4 urgents

Post by lafhayabusa » 14 Jul 2017, 20:32

domino54 wrote:
14 Jul 2017, 16:10
lafhayabusa wrote:
14 Jul 2017, 15:44
domino54 wrote:
13 Jul 2017, 16:24
viewtopic.php?f=559&t=42179
It says i dont have the rights to read that site.
"(Sie haben keine Berechtigung, dieses Forum zu lesen.)"
It's a post in closed beta forum. Here, I uploaded screenshot of it if you are interested: http://i.imgur.com/wMvBYzP.png
The video link is here.
Oh i thought it was about my problem my bad..

User avatar
Sparkster
Posts: 426
Joined: 15 Aug 2014, 16:26

Re: Maniaplanet 4 urgents

Post by Sparkster » 17 Jul 2017, 15:57

Issue to report:
Imagine, you are recording a MediaTracker ghost and suddenly you forgot something. You want to return to the editor. And here it comes. It happens often. Even if you click "yes" it acts as if you click "no". You will keep racing until you finish. Not good when recording on a RPG map.
Image

TMB
Posts: 1
Joined: 17 Jul 2017, 23:11

Re: Maniaplanet 4 urgents

Post by TMB » 17 Jul 2017, 23:13

Fix the time replay limit please ! I can't fully load 4h replays, the car stops moving at 1h40, but the clouds are still moving... fix that please !!!!

Post Reply

Return to “Announcements”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest