[BUG?] No automatic server switch on Channel

Please use this section for sharing questions about CHANNELS or creating a thread for having feedback on your PROGRAMS!

Moderator: English Moderator

McBain
Posts: 97
Joined: 01 Jul 2017, 15:25

Re: [BUG?] No automatic server switch on Channel

Post by McBain » 02 Jun 2019, 23:05

cool update :thumbsup:
undebutant wrote:
27 May 2019, 18:06
In the channels, when on overtime, a small window with a join button is always visible to notice the players about the starting program:
OvertimePopup.jpg
Dmark wrote:
24 Apr 2019, 11:35
But I dont know about having the button only in TAB view. Maybe just putting it somewhere on normal view? Dont need to be a big button, but just the info that you can directly change to current Program.
Agreed :mrgreen:
if possible i have a small wish: possibility to hide the switch window. its not really important but might be cool ;)

undebutant wrote:
27 May 2019, 18:06
McBain wrote:
06 May 2019, 19:47
However in my Channel TM2 Multi Chase you will be stuck in the matchmaking server after. The bug starts, when the matchmaking server should go to the next map (to the next channel). It will not do that and instead you see text "Next map" with negative numbers.
It should be fixed now :thumbsup:
I was 2 times in the channel since update. Once it worked and once not. I'll inform here if the statistics stays the same or if it was just once when I saw again the negative numbers.

User avatar
undebutant
Nadeo
Nadeo
Posts: 23
Joined: 04 Apr 2018, 16:21

Re: [BUG?] No automatic server switch on Channel

Post by undebutant » 06 Jun 2019, 14:10

McBain wrote:
02 Jun 2019, 23:05
undebutant wrote:
27 May 2019, 18:06
McBain wrote:
06 May 2019, 19:47
However in my Channel TM2 Multi Chase you will be stuck in the matchmaking server after. The bug starts, when the matchmaking server should go to the next map (to the next channel). It will not do that and instead you see text "Next map" with negative numbers.
It should be fixed now :thumbsup:
I was 2 times in the channel since update. Once it worked and once not. I'll inform here if the statistics stays the same or if it was just once when I saw again the negative numbers.
I didn't manage to reproduce, any clue on the context when it happenned?

McBain
Posts: 97
Joined: 01 Jul 2017, 15:25

Re: [BUG?] No automatic server switch on Channel

Post by McBain » 06 Jun 2019, 19:48

It worked now once and failed 3 times so the bug seems still present and frequent. What i observed 2 times: i was on a match server and sent back to the lobby. When coming back to the lobby the counter for next map was already running. So maybe the backjoin of 6 to 10 people when the counter for next map is already running provokes somehow that we still see the minus numbers.

Its just a wild guessing tbh.

User avatar
undebutant
Nadeo
Nadeo
Posts: 23
Joined: 04 Apr 2018, 16:21

Re: [BUG?] No automatic server switch on Channel

Post by undebutant » 07 Jun 2019, 11:00

McBain wrote:
06 Jun 2019, 19:48
It worked now once and failed 3 times so the bug seems still present and frequent. What i observed 2 times: i was on a match server and sent back to the lobby. When coming back to the lobby the counter for next map was already running. So maybe the backjoin of 6 to 10 people when the counter for next map is already running provokes somehow that we still see the minus numbers.

Its just a wild guessing tbh.
Thanks to your report, we identified the issue :thumbsup:
I'm working on a fix, should be live soon, keep me updated if it doesn't do the trick
McBain wrote:
02 Jun 2019, 23:05
undebutant wrote:
27 May 2019, 18:06
In the channels, when on overtime, a small window with a join button is always visible to notice the players about the starting program:
OvertimePopup.jpg
Dmark wrote:
24 Apr 2019, 11:35
But I dont know about having the button only in TAB view. Maybe just putting it somewhere on normal view? Dont need to be a big button, but just the info that you can directly change to current Program.
Agreed :mrgreen:
if possible i have a small wish: possibility to hide the switch window. its not really important but might be cool ;)
Will be added as a little extra (not the sexiest UI, but does the job ;) )

McBain
Posts: 97
Joined: 01 Jul 2017, 15:25

Re: [BUG?] No automatic server switch on Channel

Post by McBain » 08 Jun 2019, 17:02

it seems you have already updated and fixed :thumbsup:

the hide button is also nice (my indirect confirmation that the bug is fixed too) :)

Post Reply

Return to “CHANNELS”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest