Environment is broken

Moderator: English Moderator

Post Reply
SwagWulf457
Posts: 8
Joined: 23 Jul 2015, 01:31

Environment is broken

Post by SwagWulf457 » 14 Aug 2017, 02:07

I've downloaded the new update today and when I open the game everything seems fine. I boot up Stadium and choose a course. When the course loads, almost all of the environment is gone and all I can see are the lights. The only part of the car I can see is the windshield. The current specs for my PC are: Nvidia GTX 1050, AMD fx6350, 16GB 1866MHz RAM, and an Asus 970 Pro Gaming Aura. Please help.

http://steamcommunity.com/sharedfiles/f ... 1109987594

http://steamcommunity.com/sharedfiles/f ... 1109987710

http://steamcommunity.com/sharedfiles/f ... 1109987815

LuckyBoy
Nadeo
Nadeo
Posts: 468
Joined: 14 Jun 2010, 17:43

Re: Environment is broken

Post by LuckyBoy » 21 Aug 2017, 08:48

Hello,

Obviously you're using the latest driver from NVidia, yes ?
Could you post that driver number, and you're Operating system spec here please ?

I'm talking with NVidia about this issue.

Looks to be linked with viewtopic.php?p=287012#p287012

Thanks

SwagWulf457
Posts: 8
Joined: 23 Jul 2015, 01:31

Re: Environment is broken

Post by SwagWulf457 » 23 Aug 2017, 23:21

I have driver 385.28 and windows 10 64x.

User avatar
Szchm0pTiTi
Posts: 15
Joined: 17 Sep 2011, 17:27

Re: Environment is broken

Post by Szchm0pTiTi » 26 Nov 2017, 14:09

Hello,

I've been having the same issue for a while.
See my post here: viewtopic.php?f=262&t=42071&p=288490

My workaround was to hit ALT+ENTER (to switch in windowed mode) then ALT+ENTER again after.


I had the issue also on stadium fairly recently (i've been playing again) with a recent Nvidia driver.
A few days ago i rechanged all my graphics settings and I don't have the issue anymore. I also updated my driver so I don't really know what fixed it....

Post Reply

Return to “Support and technical issues (not bug)”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests