Codec window not showing up

Moderator: English Moderator

Post Reply
Exon121
Posts: 2
Joined: 19 Aug 2017, 10:43

Codec window not showing up

Post by Exon121 » 19 Aug 2017, 10:51

Hello, i got a problem.When i want to render a replay normally i need to choose a codec from list.The problem is the codec list not showing up after choosing a render options and game go back to the menu.Everything works fine on tmnf but not there :/.

User avatar
undef.de
Posts: 1536
Joined: 06 Apr 2011, 21:57
Location: Germany
Contact:

Re: Codec window not showing up

Post by undef.de » 19 Aug 2017, 13:58

Is you game in fullscreen? Try to use it windowed before record the video.
Developer of UASECO, a controller with support of the Modescript Gamemodes for TM².
Visit the official website for more: UASECO.org


Developer of various plugins for XAseco/XAseco2 and MPAseco, visit my lab: www.undef.name

You like what i do? Then award a ManiaStar.

Exon121
Posts: 2
Joined: 19 Aug 2017, 10:43

Re: Codec window not showing up

Post by Exon121 » 20 Aug 2017, 19:54

I tryed with all render quality options and with windowed mode too. Still happens the same thing

Post Reply

Return to “Support and technical issues (not bug)”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests