[MP3 and higher][BUG] Cannot switch to another app (sometimes) while running ManiaPlanet

Moderator: English Moderator

Post Reply
User avatar
Fabinou38
Posts: 412
Joined: 09 Apr 2011, 18:13
Location: Europe / France / Auvergne-Rhône-Alpes / Isère

[MP3 and higher][BUG] Cannot switch to another app (sometimes) while running ManiaPlanet

Post by Fabinou38 » 03 Apr 2020, 15:23

Hi :)

Sometimes, for some raison, I cannot switch to another app when running ManiaPlanet.. (even when Alt + TAb or when I try to restart "Explorer.exe")
I don't know if someone had this issue too, but it happens after a few minutes from my side.. :(
Using Windows 10 / Happened since MP3

Cheers,

Mixter Fab :thx:
MixterFab38 - Member of LAN Team - Moderator / Translator (FR) of TM²Galaxy - Project Helper of TMOne, of Stornium (by Guerro) and of ThomasFox's (aka Ziyx) projects :)
Here since ManiaPlanet 1 (TM² Canyon) :thx:
MP3 / MP4 beta tester

User avatar
Miss
Posts: 2082
Joined: 05 Jan 2016, 11:34
Location: The Netherlands
Contact:

Re: [MP3 and higher][BUG] Cannot switch to another app (sometimes) while running ManiaPlanet

Post by Miss » 03 Apr 2020, 19:13

This is a Shootmania issue only. I've also had this, and it's very annoying.
1070 GTX, Ryzen 3700X, 16GB RAM, Windows 10
Forum moderator, opinions are my own. :thx:
Check out Image openplanet, the alternative ManiaPlanet & Turbo scripting platform! (Openplanet subforum)
I also stream on Twitch and tweet on Twitter.

Post Reply

Return to “MP4.1 REPORTS / BUGS / INFORMATION”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest