Nao consigo entrar no trackmania2 stadium open beta

Discuss everything related to Trackmania 2.

Moderator: Portuguese Moderator

User avatar
TMarc
Posts: 14353
Joined: 05 Apr 2011, 19:10
Location: Europe
Contact:

Re: Nao consigo entrar no trackmania2 stadium open beta

Post by TMarc » 30 Mar 2013, 19:24

If you would at least paste the results of what I'm asking to do here,
instead of always saying "it does not work", I could perhaps see what is not working... :roll:
Or post screenshots.

Thank you.
Translator wrote:Se você pelo menos colar os resultados do que eu estou pedindo para fazer aqui,
em vez de sempre dizendo que "não funciona", eu poderia, talvez, ver o que não está funcionando ... : Roll:
Ou screenshots post.
Obrigado.
maniaplanet forum global moderator

Link list with FAQ, Support, Wiki, Tutorials, Community activities, and much more.

System specs: Intel i7-970 12GB RAM, nVidia GTX 970, Creative SB X-Fi, 2xSSD

Rodrigo123
Posts: 12
Joined: 29 Mar 2013, 23:05

Re: Nao consigo entrar no trackmania2 stadium open beta

Post by Rodrigo123 » 30 Mar 2013, 20:41

nesse link esta a foto em que o jogo nao avança mais ou seja chega a essa parte e a tela do jogo desapareçe file:///C:/Users/Rodrigo/Desktop/Sem%20t%C3%ADtulo.jpg

(p.s- nao faço a minima como por a foto aqui no forum essa é a unica maneira que sei para lhe amostrar a foto)

User avatar
MatheusKS
Posts: 333
Joined: 08 Sep 2011, 20:44
Location: Carazinho, RS. Brazil

Re: Nao consigo entrar no trackmania2 stadium open beta

Post by MatheusKS » 30 Mar 2013, 20:50

Rodrigo123 wrote:nesse link esta a foto em que o jogo nao avança mais ou seja chega a essa parte e a tela do jogo desapareçe file:///C:/Users/Rodrigo/Desktop/Sem%20t%C3%ADtulo.jpg

(p.s- nao faço a minima como por a foto aqui no forum essa é a unica maneira que sei para lhe amostrar a foto)
Poste a foto via Dropbox, SkyDrive, UbuntuOne, etc. com o link.
CPU: Intel Core i5 (2nd generation); Video: ATI Radeon 8670M; RAM: 8GB; HD: 1TB; OS: Win8 SL 64 bits. Will be replaced soon.

Rodrigo123
Posts: 12
Joined: 29 Mar 2013, 23:05

Re: Nao consigo entrar no trackmania2 stadium open beta

Post by Rodrigo123 » 30 Mar 2013, 21:00

como eu ja disse abocado a partir de ai a tela desapareçe https://skydrive.live.com/#cid=FFE87EDB ... 6F8E%21170

User avatar
TMarc
Posts: 14353
Joined: 05 Apr 2011, 19:10
Location: Europe
Contact:

Re: Nao consigo entrar no trackmania2 stadium open beta

Post by TMarc » 30 Mar 2013, 23:48

maniaplanet forum global moderator

Link list with FAQ, Support, Wiki, Tutorials, Community activities, and much more.

System specs: Intel i7-970 12GB RAM, nVidia GTX 970, Creative SB X-Fi, 2xSSD

Rodrigo123
Posts: 12
Joined: 29 Mar 2013, 23:05

Re: Nao consigo entrar no trackmania2 stadium open beta

Post by Rodrigo123 » 30 Mar 2013, 23:58

Nao esta a dar para por aqui no forum, dis que ´´Your images may only be up to 800 pixels wide`` -.-

User avatar
TMarc
Posts: 14353
Joined: 05 Apr 2011, 19:10
Location: Europe
Contact:

Re: Nao consigo entrar no trackmania2 stadium open beta

Post by TMarc » 31 Mar 2013, 00:01

DropBox?
maniaplanet forum global moderator

Link list with FAQ, Support, Wiki, Tutorials, Community activities, and much more.

System specs: Intel i7-970 12GB RAM, nVidia GTX 970, Creative SB X-Fi, 2xSSD

User avatar
TMarc
Posts: 14353
Joined: 05 Apr 2011, 19:10
Location: Europe
Contact:

Re: Nao consigo entrar no trackmania2 stadium open beta

Post by TMarc » 31 Mar 2013, 00:01

Rodrigo123 wrote:Nao esta a dar para por aqui no forum, dis que ´´Your images may only be up to 800 pixels wide`` -.-
por favor select "thumbnail for forum" in ImagePark (4th link) ;)
maniaplanet forum global moderator

Link list with FAQ, Support, Wiki, Tutorials, Community activities, and much more.

System specs: Intel i7-970 12GB RAM, nVidia GTX 970, Creative SB X-Fi, 2xSSD

Rodrigo123
Posts: 12
Joined: 29 Mar 2013, 23:05

Re: Nao consigo entrar no trackmania2 stadium open beta

Post by Rodrigo123 » 31 Mar 2013, 00:05

Image

feito ;)

Rodrigo123
Posts: 12
Joined: 29 Mar 2013, 23:05

Re: Nao consigo entrar no trackmania2 stadium open beta

Post by Rodrigo123 » 31 Mar 2013, 00:05

como eu ja disse, quando apareçe isso a tela desapareçe simplesmente

Post Reply

Return to “Trackmania 2”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest