ManiaPlanet status comments

Discuss everything related to Maniaplanet.

Moderator: English Moderator

User avatar
magnetik
Nadeo
Nadeo
Posts: 1655
Joined: 01 Feb 2012, 19:13
Location: Bordeaux
Contact:

ManiaPlanet status comments

Post by magnetik » 21 Oct 2013, 13:40

If you notice errors on the platform, please comment here.

Status website
ManiaPlanet technical documentation portal (Dedicated, ManiaLink, ManiaScript, Titles...) -- contribute!

User avatar
TMarc
Posts: 14735
Joined: 05 Apr 2011, 19:10
Location: Europe
Contact:

Re: ManiaPlanet status comments

Post by TMarc » 21 Oct 2013, 21:05

Nice :thumbsup:
maniaplanet forum global moderator

Link list with FAQ, Support, Wiki, Tutorials, Community activities, and much more.

System specs: Intel i7-970 12GB RAM, nVidia GTX 970, Creative SB X-Fi, 2xSSD

funktion9
Posts: 14
Joined: 09 Nov 2013, 10:05

Re: ManiaPlanet status comments

Post by funktion9 » 09 Nov 2013, 11:16

As per ping test here and my forum thread here init.maniaplanet.com does not seem to be responding. I have not been able to connect since 07/11/2013.

User avatar
TMarc
Posts: 14735
Joined: 05 Apr 2011, 19:10
Location: Europe
Contact:

Re: ManiaPlanet status comments

Post by TMarc » 09 Nov 2013, 17:29

Update for magnetik, funktion9 problem is solved: it was ZonelAlarm, which was blocking ManiaPlanet after the recent changes of the menus with favorite game server details etc. :|
maniaplanet forum global moderator

Link list with FAQ, Support, Wiki, Tutorials, Community activities, and much more.

System specs: Intel i7-970 12GB RAM, nVidia GTX 970, Creative SB X-Fi, 2xSSD

User avatar
BLiNNeMaNS
Posts: 422
Joined: 04 Jul 2011, 22:24
Contact:

Re: ManiaPlanet status comments

Post by BLiNNeMaNS » 13 Dec 2014, 08:37

Can't login (searching for masterserver)

after checking http://maniaplanet.com/status it shows
mp01.maniaplanet.com - issue detected (in red)

User avatar
maxi031
Posts: 357
Joined: 17 Jul 2011, 00:55

Re: ManiaPlanet status comments

Post by maxi031 » 13 Dec 2014, 08:43

Yep i can not connect too. Looks like there is a problem with mp01.maniaplanet.com server.
My specs:
MOBO: MB AM3+ 970 Gigabyte GA-970A-DS3P
CPU: AM3+ AMD FX-8320E
GPU: Nvidia GeForce GTX750-Ti ASUS 2GB DDR5
RAM: DDR3 8GB 1866MHz Kingston HyperX
SSD: SATA3 120gb SanDisk
OS: Windows 7 Profesional SP1 64-bit OS
TY MICMO

User avatar
endbase
Posts: 459
Joined: 26 Jun 2011, 19:34

Re: ManiaPlanet status comments

Post by endbase » 13 Dec 2014, 08:58

Samo here can login but gives error on play ! :pop:

hackie
Posts: 1118
Joined: 19 Jul 2012, 22:43

Re: ManiaPlanet status comments

Post by hackie » 13 Dec 2014, 09:18

maxi031 wrote:Yep i can not connect too. Looks like there is a problem with mp01.maniaplanet.com server.
Its not only mp01 my account searches for mp05
System Specs:
OS: Windows 7 Professionnal x64
CPU: Intel Core i7-6700K / 4 GHz - 8 MB cache
GPU: MSI GTX 980TI GAMING 6G - OC Edition
Motherboard: ASUS MAXIMUS VIII RANGER
RAM : 32Gb Kingston HyperX Savage - DDR4
DirectX 11

User avatar
Darkminus
Posts: 228
Joined: 05 Jun 2012, 20:54
Location: Dans mon monde.
Contact:

Re: ManiaPlanet status comments

Post by Darkminus » 13 Dec 2014, 10:07

mp01.maniaplanet.com <= DOWN
mp02.maniaplanet.com <= OK (Ping answer)
mp03.maniaplanet.com <= OK (Ping answer)
mp04.maniaplanet.com <= OK (Ping answer)
mp05.maniaplanet.com <= OK (Ping answer)
mp06.maniaplanet.com <= OK (Ping answer)
mp07.maniaplanet.com <= OK (Ping answer)
mp08.maniaplanet.com <= OK (Ping answer)
Professor Law
ShootMania-addict since June 2012.
Arena Duel, Duel Elite V2, MidAir V2 and SDPro Developer

System Specs:
OS: Windows 10 Professionnal x64
CPU: Intel i5-4670
GPU: MSI TwinFrozr GTX 760 OC
Motherboard: Asus Z87-C
RAM : 10Gb

hackie
Posts: 1118
Joined: 19 Jul 2012, 22:43

Re: ManiaPlanet status comments

Post by hackie » 13 Dec 2014, 10:10

Darkminus wrote:mp01.maniaplanet.com <= DOWN
mp02.maniaplanet.com <= OK (Ping answer)
mp03.maniaplanet.com <= OK (Ping answer)
mp04.maniaplanet.com <= OK (Ping answer)
mp05.maniaplanet.com <= OK (Ping answer)
mp06.maniaplanet.com <= OK (Ping answer)
mp07.maniaplanet.com <= OK (Ping answer)
mp08.maniaplanet.com <= OK (Ping answer)
I don't care what that site says.
I have 2 accounts , 1 wants to connect to mp03 , other wants to connect mp05 and both fail.
System Specs:
OS: Windows 7 Professionnal x64
CPU: Intel Core i7-6700K / 4 GHz - 8 MB cache
GPU: MSI GTX 980TI GAMING 6G - OC Edition
Motherboard: ASUS MAXIMUS VIII RANGER
RAM : 32Gb Kingston HyperX Savage - DDR4
DirectX 11

Post Reply

Return to “Maniaplanet”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest