Maniaplanet 3 "frozen install"

Discuss everything related to Maniaplanet.

Moderator: English Moderator

DocMe4ik
Posts: 10
Joined: 27 Mar 2015, 22:32

Re: Maniaplanet 3 "frozen install"

Post by DocMe4ik » 15 Sep 2017, 15:28

Hi all=) I have a problem in this pack. When i want to play some maps from MX and i download it in folder (maps) i cant run this map for playing...game crashe out. What problem is?

User avatar
Miss
Posts: 800
Joined: 05 Jan 2016, 11:34
Location: The Netherlands
Contact:

Re: Maniaplanet 3 "frozen install"

Post by Miss » 15 Sep 2017, 15:29

Probably because all MX maps have been converted to Maniaplanet 4.
Forum moderator :thx: Check out Image openplanet, the alternative Maniaplanet scripting platform!
I also stream!

DocMe4ik
Posts: 10
Joined: 27 Mar 2015, 22:32

Re: Maniaplanet 3 "frozen install"

Post by DocMe4ik » 15 Sep 2017, 15:31

Miss wrote:
15 Sep 2017, 15:29
Probably because all MX maps have been converted to Maniaplanet 4.
omg=(((its bad news for me=(((

User avatar
745
Posts: 94
Joined: 15 Jun 2010, 19:27
Location: Blumenau-Brazil

Re: Maniaplanet 3 "frozen install"

Post by 745 » 15 Sep 2017, 20:03

I've added a MP3 download link for each of my maps, maybe a few other authors did the same?

MX team said they kept backup of the converted maps. Suggest them to make MP3 maps downloadable.

If that's not possible, some people may have kept downloaded maps on their PCs. I've ~3gb myself.

BuckoA51
Posts: 7
Joined: 26 Feb 2013, 23:29

Re: Maniaplanet 3 "frozen install"

Post by BuckoA51 » 23 Sep 2017, 15:41

I tried this and I'm still getting the new Maniaplanet 4 style game, what gives?

edit - nevermind, shouldn't have copied over my data folders from Maniaplanet 4.

Poutrel
Posts: 158
Joined: 13 Apr 2011, 17:58

Re: Maniaplanet 3 "frozen install"

Post by Poutrel » 14 Oct 2017, 20:03

Is there also frozen installs from MP2 and MP1 by any chance?

Post Reply

Return to “Maniaplanet”

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 2 guests