Page 5 of 6

Re: Maniaplanet 3 "frozen install"

Posted: 26 Feb 2019, 16:51
by Alinoa
tushy444trackmaniagamer is not a MP3 account so you can't log in with this account on MP3. You can only use this account with MP4.
Are you well using the last version of maniaplanet?

Re: Maniaplanet 3 "frozen install"

Posted: 10 Oct 2019, 09:10
by Kirbo
I've found a problem when trying to launch this frozen install version of Maniaplanet 3 - when i try to launch any of the games, the loading circle (the one with the MP logo) appears in the right lower corner and then disappears, and after that, nothing happens. Am i doing something wrong? I've seen a link to a fixed version of ManiaPlanet.exe, but the link is dead and i haven't been able to understand how this fix was done. Apologies if i am doing something wrong.

Re: Maniaplanet 3 "frozen install"

Posted: 10 Oct 2019, 13:48
by Miss
Kirbo wrote:
10 Oct 2019, 09:10
I've found a problem when trying to launch this frozen install version of Maniaplanet 3 - when i try to launch any of the games, the loading circle (the one with the MP logo) appears in the right lower corner and then disappears, and after that, nothing happens. Am i doing something wrong? I've seen a link to a fixed version of ManiaPlanet.exe, but the link is dead and i haven't been able to understand how this fix was done. Apologies if i am doing something wrong.
Are you sure you had an account on this version of Maniaplanet?

Re: Maniaplanet 3 "frozen install"

Posted: 10 Oct 2019, 13:59
by Kirbo
Miss wrote:
10 Oct 2019, 13:48
Kirbo wrote:
10 Oct 2019, 09:10
I've found a problem when trying to launch this frozen install version of Maniaplanet 3 - when i try to launch any of the games, the loading circle (the one with the MP logo) appears in the right lower corner and then disappears, and after that, nothing happens. Am i doing something wrong? I've seen a link to a fixed version of ManiaPlanet.exe, but the link is dead and i haven't been able to understand how this fix was done. Apologies if i am doing something wrong.
Are you sure you had an account on this version of Maniaplanet?
No, i didn't. Thanks for explaining!

Re: Maniaplanet 3 "frozen install"

Posted: 10 Oct 2019, 14:04
by Miss
Thanks for confirming! I updated the first post so that it mentions it won't work with MP4 accounts. :thumbsup:

Re: Maniaplanet 3 "frozen install"

Posted: 14 Nov 2019, 16:52
by GranaDy
Hello,
For me the download and the installation worke fine but I still have an issue. From all the titles I have I can only open stadium. When trying to open Valley or Canyon there's just a small loading circle in the bottom right corner that disappears after a short period of time. I do own all of the titles in mp4 and due to the fact that stadium works perfectly fine I'm just totally confused, I hope someone knows what I could do :/

Re: Maniaplanet 3 "frozen install"

Posted: 14 Nov 2019, 17:15
by Miss
GranaDy wrote:
14 Nov 2019, 16:52
Hello,
For me the download and the installation worke fine but I still have an issue. From all the titles I have I can only open stadium. When trying to open Valley or Canyon there's just a small loading circle in the bottom right corner that disappears after a short period of time. I do own all of the titles in mp4 and due to the fact that stadium works perfectly fine I'm just totally confused, I hope someone knows what I could do :/
You must have purchased the other titles before Maniaplanet 4 came out, otherwise you can't access these in Maniaplanet 3.

Re: Maniaplanet 3 "frozen install"

Posted: 14 Nov 2019, 18:34
by GranaDy
Luckily Zyra gave me his account for my purposes, unlucky that I bought Valley and Canyon after mp4 update :/ Still thanks for your quick reply :D

Re: Maniaplanet 3 "frozen install"

Posted: 14 Nov 2019, 19:32
by Miss
I'm glad! :) You might actually be able to take the CD keys you received for Canyon and Valley and enter them into ManiaPlanet 3. I'm not sure if that system is still functional though, and if the CD keys are even compatible.

Re: Maniaplanet 3 "frozen install"

Posted: 12 May 2020, 02:56
by Tushy444
sorry for being a year late i wanted it because i had old tp that only works on mp3 (but needs canyon and valley). i know an mp3 account but it only has stadium