Trackmania2 Stadium

Discussieer hier over alles wat met Trackmania 2 te maken heeft.

Moderator: Dutch Moderator

Ouwe
Posts: 108
Joined: 09 May 2011, 16:52

Re: Trackmania2 Stadium

Post by Ouwe » 12 Mar 2013, 08:42

Kan iemand mij uitleggen waarom er weer moet worden betaald voor hetzelfde.
Ik heb inmiddels, zoals de meeste denk ik, stadium 2x al betaald. Waarom dan weer 9 euro?
Ik vraag dit omdat er niet echt veel verschil in zit ten opzichte van de vorige versie alleen dan dat het nu in maniaplanet zit. Tenminste ik zie geen grote verschillen.

Hopelijk kan iemand mij hier een normaal en duidelijk antwoordt op geven.

@Mistertl: Ik heb met deze post geen negatieve bedoelingen en probeer ook geen negatieve toon te zetten.
Scheelt weer een pm :)

zarexz

Re: Trackmania2 Stadium

Post by zarexz » 12 Mar 2013, 09:00

12 miljoen spelers? LMAO^^
Er van uit gaande dat iedereen zo'n beetje twee accounts heeft blijven er nog 6 miljoen over. Van die 6 miljoen heeft een derde het spel 1 keer opgestart en daarna nooit meer. Blijven er slechts 4 miljoen over.

trollollol :oops:

tacticalmrx
Posts: 1
Joined: 01 Jun 2013, 14:59

Re: Trackmania2 Stadium

Post by tacticalmrx » 01 Jun 2013, 15:02

hey ik weet niet of ik hier goed zit met mn probleem

maar ik moest stadium 2 opnieuw instaleren maar nu doet mn validatiecode het niet meer

hoe kan ik dit oplossen?

User avatar
mistertl
Translator
Translator
Posts: 666
Joined: 15 Jun 2010, 18:43
Location: The Netherlands

Re: Trackmania2 Stadium

Post by mistertl » 01 Jun 2013, 17:42

Je kunt een nieuwe validatiecode aanvragen via jouw Player page: https://player.maniaplanet.com.
Log in, ga naar Account -> Validation Code, bevestig nogmaals jouw inloggegevens, voer je spelkey in en vraag een nieuwe validatiecode aan ;)
OS: Windows 10 x64 Pro | CPU: Intel Core i7 7700k @ 4,2 GHz | RAM: 32GB DDR4 | GPU: nVidia GeForce GTX 1080 |
MB: MSI Z270 Gaming Pro Carbon | HDD(s): Crucial MX100 512 GB, WD Caviar Black 7200 rpm 500 GB | Sound: Realtek ALC1220

wowawiwaa1969
Posts: 1
Joined: 11 Jun 2013, 17:54

Re: Trackmania2 Stadium

Post by wowawiwaa1969 » 11 Jun 2013, 17:58

Hallo, welke key? Ik heb met de cd doos key geprobeered maar het is de vekeerde key denk ik. Ik ben Engelsman, maar ik probeer in het nederlands want er is geen topic te vinden in engels. sorry als mijn nederlands niet goed is....

zarexz

Re: Trackmania2 Stadium

Post by zarexz » 11 Jun 2013, 18:02

LOL! Je nederlands is prima maar ook in de UK kun je TM² niet in een doos kopen. Heb je het over TMU(F)? stuur dan Nadeo een mail.

User avatar
mistertl
Translator
Translator
Posts: 666
Joined: 15 Jun 2010, 18:43
Location: The Netherlands

Re: Trackmania2 Stadium

Post by mistertl » 23 Jun 2013, 08:16

Op 20 juni j.l. is Stadium officieel uitgebracht :)

Bekijk de nieuwe Release Trailer!

Kopen kan via http://nl-maniaplanet.gamesplanet.com/e ... topslidemp
OS: Windows 10 x64 Pro | CPU: Intel Core i7 7700k @ 4,2 GHz | RAM: 32GB DDR4 | GPU: nVidia GeForce GTX 1080 |
MB: MSI Z270 Gaming Pro Carbon | HDD(s): Crucial MX100 512 GB, WD Caviar Black 7200 rpm 500 GB | Sound: Realtek ALC1220

evilan
Posts: 4
Joined: 26 Jun 2014, 15:59

Re: Trackmania2 Stadium

Post by evilan » 26 Jun 2014, 16:01

via steam gekocht, makkelijker.

Post Reply

Return to “Trackmania 2”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests