Multiplayer-problemen

Discussieer hier over alles wat met Trackmania 2 te maken heeft.

Moderator: Dutch Moderator

Wackemall
Posts: 50
Joined: 04 Mar 2013, 22:08

Re: Multiplayer-problemen

Post by Wackemall » 01 May 2013, 20:35

HaagseSmurf wrote:Ben je helaas misgelopen. Morgen zal t wat drukker zijn dan vandaag (was niet zo druk waarschijnlijk vanwege koninginnedag/koningsdag.)Meestal zijn de meesten er tussen 7 en 9. :-)

Succes
....misschien vanavond nog, maar heb nog e.e.a. te doen.....to be continued.....

HaagseSmurf
Posts: 2164
Joined: 13 Apr 2011, 19:46
Contact:

Re: Multiplayer-problemen

Post by HaagseSmurf » 01 May 2013, 21:59

TMarc wrote:Congratulations for the new King and the new Queen :3
Thx Marc :D

Greetz,
HaagseSmurf

Check Smurfen.net and / or Smurfen.nu for all info.
You can also like our facebookpage at FaceBook Smurfen.net.
Or just visit
our Smurfen.net Canyon servers,
the Smurfen.net Valley and Royalserver.

Wackemall
Posts: 50
Joined: 04 Mar 2013, 22:08

Re: Multiplayer-problemen

Post by Wackemall » 02 May 2013, 12:05

Hey Haagse Smurf...nog bedankt voor de tips, maar helaas...heb alles opnieuw geïnstalleerd maar probleem blijft...

:(

HaagseSmurf
Posts: 2164
Joined: 13 Apr 2011, 19:46
Contact:

Re: Multiplayer-problemen

Post by HaagseSmurf » 02 May 2013, 12:16

Ai, dan moeten we het topic denk ik naar een hoger level gooien.
Ik denk dat je dan hier je probleem kan plaatsen (http://forum.maniaplanet.com/viewforum.php?f=264) maar misschien kan Marc ons helpen of dit t juiste topic is. Kijk ook hoe anderen hun bug hebben gerapporteerd en misschien vind je hier soortgelijke problemen. Het onderwerp kun je dan zo bijvoorbeeld aanduiden [TM2] Connection: Mini Freeze (zie ook dit topic bijvoorbeeld http://forum.maniaplanet.com/viewtopic. ... 64&t=16309 waar de oplossing gevonden werd in het aanpassen van de wifichannel)

Daarnaast zal je een goeie beschrijving van je probleem moet geven en je computerspecs inclusief drivers enzo (denk hierbij ook aan je direct-x drivers die ook up to date moeten zijn en je videodriver)

Je kan met "code" een logfile toevoegen zodat een eventueel iemand van Nadeo deze zou kunnen bekijken. Misschien dat iets aan de logfile te zien is wat de problemen veroorzaakt. Tis ff wat werk, maar t moet toch kunnen werken lijkt me. Die logfiles kun je vinden onder Mijn documenten / Maniaplanet .

Succes!
HaagseSmurf

Check Smurfen.net and / or Smurfen.nu for all info.
You can also like our facebookpage at FaceBook Smurfen.net.
Or just visit
our Smurfen.net Canyon servers,
the Smurfen.net Valley and Royalserver.

User avatar
TMarc
Posts: 15338
Joined: 05 Apr 2011, 19:10
Location: Europe
Contact:

Re: Multiplayer-problemen

Post by TMarc » 02 May 2013, 20:37

exact, the English support Forum is the best place :thumbsup:
maniaplanet forum global moderator

Link list with FAQ, Support, Wiki, Tutorials, Community activities, and much more.

System specs: Intel i7-970 12GB RAM, nVidia RTX 2060 6GB, Creative SB X-Fi, 2xSSD 1xHDD
Discord: TMarc#3002

Wackemall
Posts: 50
Joined: 04 Mar 2013, 22:08

Re: Multiplayer-problemen

Post by Wackemall » 03 May 2013, 16:14

HaagseSmurf wrote:Ai, dan moeten we het topic denk ik naar een hoger level gooien.
Ik denk dat je dan hier je probleem kan plaatsen (http://forum.maniaplanet.com/viewforum.php?f=264) maar misschien kan Marc ons helpen of dit t juiste topic is. Kijk ook hoe anderen hun bug hebben gerapporteerd en misschien vind je hier soortgelijke problemen. Het onderwerp kun je dan zo bijvoorbeeld aanduiden [TM2] Connection: Mini Freeze (zie ook dit topic bijvoorbeeld http://forum.maniaplanet.com/viewtopic. ... 64&t=16309 waar de oplossing gevonden werd in het aanpassen van de wifichannel)

Daarnaast zal je een goeie beschrijving van je probleem moet geven en je computerspecs inclusief drivers enzo (denk hierbij ook aan je direct-x drivers die ook up to date moeten zijn en je videodriver)

Je kan met "code" een logfile toevoegen zodat een eventueel iemand van Nadeo deze zou kunnen bekijken. Misschien dat iets aan de logfile te zien is wat de problemen veroorzaakt. Tis ff wat werk, maar t moet toch kunnen werken lijkt me. Die logfiles kun je vinden onder Mijn documenten / Maniaplanet .

Succes!

...begrijp niet goed wat het wifi-kanaal er mee te maken heeft (?)

HaagseSmurf
Posts: 2164
Joined: 13 Apr 2011, 19:46
Contact:

Re: Multiplayer-problemen

Post by HaagseSmurf » 03 May 2013, 19:32

In dat topic had die jongen ook mini freezes en gaf hij aan dat zijn oplossing was een verandering van zijn wifi kanaal.
Misschien stoorde dat wifi kanaal wat hij eerst gebruikte zo door andere modems in zijn omgeving, dat hij niet een constant internetsignaal kreeg :D
Je zou ook inderdaad is kunnen kijken naar je direct-x of dat de nieuwste versie is. Maar ik zou ook inderdaad een topic aanmaken in het engelse support forum. Moet toch wel een keer lukken :D

Greetz,
HaagseSmurf

Check Smurfen.net and / or Smurfen.nu for all info.
You can also like our facebookpage at FaceBook Smurfen.net.
Or just visit
our Smurfen.net Canyon servers,
the Smurfen.net Valley and Royalserver.

zarexz

Re: Multiplayer-problemen

Post by zarexz » 04 May 2013, 19:46

Kheb'm maar effies officieel gemaakt

http://forum.maniaplanet.com/viewtopic. ... 70&t=19261

Wackemall
Posts: 50
Joined: 04 Mar 2013, 22:08

Re: Multiplayer-problemen

Post by Wackemall » 04 May 2013, 20:07

zarexz wrote:Kheb'm maar effies officieel gemaakt

http://forum.maniaplanet.com/viewtopic. ... 70&t=19261
Zal je topic eens volgen...ben benieuwd.....

Wackemall
Posts: 50
Joined: 04 Mar 2013, 22:08

Re: Multiplayer-problemen

Post by Wackemall » 04 May 2013, 20:12

HaagseSmurf wrote:In dat topic had die jongen ook mini freezes en gaf hij aan dat zijn oplossing was een verandering van zijn wifi kanaal.
Misschien stoorde dat wifi kanaal wat hij eerst gebruikte zo door andere modems in zijn omgeving, dat hij niet een constant internetsignaal kreeg :D
Je zou ook inderdaad is kunnen kijken naar je direct-x of dat de nieuwste versie is. Maar ik zou ook inderdaad een topic aanmaken in het engelse support forum. Moet toch wel een keer lukken :D

Greetz,
Maar in principe zou het dus zo kunnen zijn dat als je het draadloze gedeelte uitschakelt je geen problemen meer hebt...er is dan sprake van helemaal geen wifi-kanaal (?)

Post Reply

Return to “Trackmania 2”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest