Elite gamemode probleem.

Discussieer hier over alles wat met Shootmania te maken heeft.

Moderator: Dutch Moderator

Post Reply
L337R
Posts: 1
Joined: 02 Feb 2013, 16:49

Elite gamemode probleem.

Post by L337R » 02 Feb 2013, 16:55

Beste mensen,

Een maand geleden ongeveer heb ik Shootmania voor het laatst gespeeld en vandaag probeer ik een server te connecten met de gamemode Elite en ik krijg deze message. "Cannot join server: Je kunt geen servers zoeken." Graag zou ik hiervoor een fix willen sinds ik wel andere gamemodes kan spelen zoals Royal.

Graag hoor ik snel van iemand.

User avatar
mistertl
Translator
Translator
Posts: 666
Joined: 15 Jun 2010, 18:43
Location: The Netherlands

Re: Elite gamemode probleem.

Post by mistertl » 02 Feb 2013, 17:09

Zojuist even geprobeerd, maar ik heb hier geen problemen met Elite. Het klinkt alsof je nog een oude betaversie hebt van het spel.
Je hebt het hoofdspel geheel geüpdatet naar versie 2.1b? Normaal gesproken zouden daarmee ook andere gamemodes geüpdatet moeten worden.
OS: Windows 10 x64 Pro | CPU: Intel Core i7 7700k @ 4,2 GHz | RAM: 32GB DDR4 | GPU: nVidia GeForce GTX 1080 |
MB: MSI Z270 Gaming Pro Carbon | HDD(s): Crucial MX100 512 GB, WD Caviar Black 7200 rpm 500 GB | Sound: Realtek ALC1220

Post Reply

Return to “Shootmania”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest