Trackmania² Stadium Open Beta

Discuss everything related to Trackmania 2.

Moderator: English Moderator

Mikey
Posts: 213
Joined: 16 Jun 2010, 01:22
Location: Down Under

Re: Trackmania² Stadium Open Beta

Post by Mikey » 28 Feb 2013, 14:21

My Initial feedback
- We need the old TMN signs if we are able to do track imports
- podium block is required
- I dont like the cams, maybe cam 1 + 2 are to far back compared to old versions ?
- Graphics are a problem, compared to older versions (which i play on the same computer/monitor). The colours seem more saturated, perhaps a little too much but I can put up with it. But the black levels and contrast are really bad !
Maybe your graphic artist needs his monitor calibrated :lol:

bahamutdark
Posts: 1
Joined: 28 Feb 2013, 14:15

Re: Trackmania² Stadium Open Beta

Post by bahamutdark » 28 Feb 2013, 14:25

+1 for putting back the old 2cam and assigning the new one to another number.
I've also encoutered some problems with the new position of the online timer ( the countdown of the map ), it's so small and sheltered that trying to find it during a drive always bring me to make an error. Please replace the timer in the old position or make possible the option to place it wherever you want.

PS: there're some bugs with the shadows

User avatar
FrostBeule
Posts: 371
Joined: 15 Jun 2010, 19:04

Re: Trackmania² Stadium Open Beta

Post by FrostBeule » 28 Feb 2013, 14:39

Yep definitely agree with the cameras, graphics etc... there's a lot that can be done and worked on. Btw, You (the general you) should check out the beta forums where you can give feedback of the game (just make sure you read the rules first): http://forum.maniaplanet.com/viewforum.php?f=470

Anyway, I must say; I'm very happy to see a new version of Stadium and I hope for a bright future (especially when it comes to esports).

And I very much like that the game is available on Steam now, I think that will help making it more popular. Also it's cool to see there will be a free-model of the game. Though am I right in saying you can't play online with it? Or did I miss something here.

And new blocks at release you say? Well darn, that's sweet if true.

User avatar
Forgot10
Posts: 328
Joined: 16 Jun 2010, 05:21
Location: Russia
Contact:

Re: Trackmania² Stadium Open Beta

Post by Forgot10 » 28 Feb 2013, 14:44

FrostBeule wrote: Though am I right in saying you can't play online with it? Or did I miss something here.
Only TimeAttack, I believe.

Jadis
Posts: 29
Joined: 23 Jul 2011, 00:21

Re: Trackmania² Stadium Open Beta

Post by Jadis » 28 Feb 2013, 14:49

kripkee wrote:Why is the stadium car a little bit slower than in TMNF ?^^ I test it on my favourite map "A01-Race" and I was +~0.1 slower than normal ... ?^^
I also noticed this :? probably the start block .. why did they have to change that?
Last edited by Jadis on 28 Feb 2013, 15:15, edited 1 time in total.
Image
______________________________
My manialink: Jadis
Leader of the Vanquishers Elite Clan since January 2011
My TM Blog (new)

xt3
Posts: 41
Joined: 25 May 2012, 20:07
Contact:

Re: Trackmania² Stadium Open Beta

Post by xt3 » 28 Feb 2013, 15:10

What about old mods and creating transpernce textures? Cause this would create problems for trackmania RPG? Will we have to recreate textures?

xt3
Posts: 41
Joined: 25 May 2012, 20:07
Contact:

Re: Trackmania² Stadium Open Beta

Post by xt3 » 28 Feb 2013, 15:15

soryry for double post but the game crashed when I loaded an old RPg track on my TM2 stadium?

Weeeeee
Posts: 165
Joined: 20 Aug 2011, 21:09

Re: Trackmania² Stadium Open Beta

Post by Weeeeee » 28 Feb 2013, 15:18

@kripkee and Jadis: I believe Hylis said something about that they have "fixed" the landings or something, which should really impact A01 alot as it's all about the landing.

zarexz

Re: Trackmania² Stadium Open Beta

Post by zarexz » 28 Feb 2013, 15:28

Weeeeee wrote:@kripkee and Jadis: I believe Hylis said something about that they have "fixed" the landings or something, which should really impact A01 alot as it's all about the landing.
fixed=tweaked

Jadis
Posts: 29
Joined: 23 Jul 2011, 00:21

Re: Trackmania² Stadium Open Beta

Post by Jadis » 28 Feb 2013, 15:39

Hm that may have an effect on the records. But it's also the case on other maps, on TMF A03, for example, I get .64 cp instead of .54, and there is no jump before it...
Image
______________________________
My manialink: Jadis
Leader of the Vanquishers Elite Clan since January 2011
My TM Blog (new)

Post Reply

Return to “Trackmania 2”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests