Zmiana modelu

Dyskutuj o wszystkim związanym z Trackmanią 2.

Moderator: Polish Moderator

Locked
bebz
Posts: 3
Joined: 30 Jul 2014, 18:36

Zmiana modelu

Post by bebz » 30 Jul 2014, 18:41

Witam, dzis zakupilem sobie trackmanie 2 stadium, mam problem nie moge wejsc w opcje "modele" w profilu. Pokolorowalem sobie autko, chcialem zmienic ale niestety nie moge ,ma ktos pomysl jak to rozwiazac? albo zna inna metode wgrywannia wlasnych modeli?

pozdrawiam Bebz

User avatar
djhubertus
Translator
Translator
Posts: 1218
Joined: 09 Jul 2012, 18:30
Location: Poland
Contact:

Re: Zmiana modelu

Post by djhubertus » 30 Jul 2014, 21:59

Czy wyskakuje ci jakiś komunikat? Jeesteś pewny że próbujesz zmienić model w stacji Stadium?
My Gamemodes:
MP4 - Countdown, Firefight
MP3 - Reduction, Overload, Flashpoint, Territory, SM Race, Escape
MP2 - Search & Destroy, Oscillation, Instagib

bebz
Posts: 3
Joined: 30 Jul 2014, 18:36

Re: Zmiana modelu

Post by bebz » 31 Jul 2014, 12:32

Juz rozwiazalem probleem, wlasciwie co to za rozwiazanie, zapytalem kogos nna serwerzee , i dowiedzialem sie ze to jest zwyykly bug i wysttarczy zrestartowac gre,ale dzieki za odpowiedz.

do zamkniecia/kasacji

pozdrawiam bebz

Locked

Return to “Trackmania 2”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest