Problem z planetami

Dyskutuj o wszystkim związanym z Trackmanią 2.

Moderator: Polish Moderator

Post Reply
rrr46
Posts: 7
Joined: 10 Sep 2014, 20:54

Problem z planetami

Post by rrr46 » 25 Jan 2015, 14:29

Hej.Możecie mi pomóc w sprawie planet?
Gram sobie na serwerze chce zrobić pay 200P np. i pisze że mam podać jakiś kod weryfikacyjny
Wiecie o co w tym chodzi?
Na maila dostałem jakiś weryfikacyjny ale nie pasuje i nie chce wejść

User avatar
djhubertus
Translator
Translator
Posts: 1219
Joined: 09 Jul 2012, 18:30
Location: Poland
Contact:

Re: Problem z planetami

Post by djhubertus » 26 Jan 2015, 12:31

Możesz wygenerować nowy klucz wchodząc na http://player.maniaplanet.com w zakładce Account->Validation Code wpisujesz klucz gry po czym, wygenerujesz "validation code" który składa się z 5 znaków.
My Gamemodes:
MP4 - Countdown, Firefight
MP3 - Reduction, Overload, Flashpoint, Territory, SM Race, Escape
MP2 - Search & Destroy, Oscillation, Instagib

rrr46
Posts: 7
Joined: 10 Sep 2014, 20:54

Re: Problem z planetami

Post by rrr46 » 26 Jan 2015, 20:10

Invalid key
Może potrzeba pełnej wersji tej gry (tzn trackmania 2 stadium np.) żeby planety wydawać? nie wiem

User avatar
djhubertus
Translator
Translator
Posts: 1219
Joined: 09 Jul 2012, 18:30
Location: Poland
Contact:

Re: Problem z planetami

Post by djhubertus » 27 Jan 2015, 08:41

1 pełna wersja przypisana do konta powinna odblokować planety.
My Gamemodes:
MP4 - Countdown, Firefight
MP3 - Reduction, Overload, Flashpoint, Territory, SM Race, Escape
MP2 - Search & Destroy, Oscillation, Instagib

User avatar
Marzyciel
Posts: 19
Joined: 23 Aug 2014, 10:41
Location: Poland, Śląsk

Re: Problem z planetami

Post by Marzyciel » 17 Feb 2015, 18:14

Czy jest coś sensownego na co można wydawać je? Mam je sporo ale nie mam na co je wydawać. Po co w ogóle są sklepy wewnątrz gry, skoro na stronach internetowych można ściągnąć auta czy mody znacznie taniej, a często nawet za darmo?

Zamiast np. Dać oficjalne rekordy za planety (a nie co minute wywalać na ekran czy chcesz spróbować oficjalnego czasu), czy jak w United pozwolić zrobić nieoficjalną kampanie, kaj za pomocą jednego przycisku dawało ci za kilka planet jakąś losową trasę wg flagi (poziomu trudności) którą wybrałeś czy coś. Nawet nie można znaleźć na necie jakiś sensownych paczek map >.> A osobno mi się nie chce ściągać z tm-exchange. Nie wspominając, że brak ghosta w takich mapach

User avatar
djhubertus
Translator
Translator
Posts: 1219
Joined: 09 Jul 2012, 18:30
Location: Poland
Contact:

Re: Problem z planetami

Post by djhubertus » 17 Feb 2015, 18:27

Najczęściej są używane do zwiększenia limitu rankingowego na serwerach.
My Gamemodes:
MP4 - Countdown, Firefight
MP3 - Reduction, Overload, Flashpoint, Territory, SM Race, Escape
MP2 - Search & Destroy, Oscillation, Instagib

Post Reply

Return to “Trackmania 2”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests