Trackmania voor de Mac

Discussieer hier over van alles en nog wat.

Moderator: Dutch Moderator

Post Reply
Hayno
Posts: 3
Joined: 22 Jun 2011, 12:25

Trackmania voor de Mac

Post by Hayno » 22 Jun 2011, 12:39

Hoe krijg ik het spel op mijn Mac, ik heb het lange tijd gespeeld maar nu ik over gegaan ben op Mac kan dat niet meer. Ik gebruik Crossover Games maar, die installeert het en vervolgens kan ik het spel opstarten, in een server gaan en als de pc mijn laptop dan klaar is met laden van de baan, sluit het spel af, iemand een oplossing?

User avatar
mistertl
Translator
Translator
Posts: 666
Joined: 15 Jun 2010, 18:43
Location: The Netherlands

Re: Trackmania voor de Mac

Post by mistertl » 22 Jun 2011, 19:00

Probeer eens met wat lagere instellingen ;)
OS: Windows 10 x64 Pro | CPU: Intel Core i7 7700k @ 4,2 GHz | RAM: 32GB DDR4 | GPU: nVidia GeForce GTX 1080 |
MB: MSI Z270 Gaming Pro Carbon | HDD(s): Crucial MX100 512 GB, WD Caviar Black 7200 rpm 500 GB | Sound: Realtek ALC1220

Hayno
Posts: 3
Joined: 22 Jun 2011, 12:25

Re: Trackmania voor de Mac

Post by Hayno » 28 Jun 2011, 14:07

Ietwat late reactie maar toch, heb het geprobeerd en het is niet gelukt, andere suggesties?:/

Hayno
Posts: 3
Joined: 22 Jun 2011, 12:25

Re: Trackmania voor de Mac

Post by Hayno » 28 Jun 2011, 14:11

TM(U)F gaat namelijk of; op wit scherm na het starten; of hij valt na het laden van de baan uit....

Post Reply

Return to “Off-topics”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest