Page 1 of 1

Taal TM2, QM en SM

Posted: 11 Apr 2011, 18:48
by TorbenX
Even een vraagje. Maniaplanet is nu onderverdeeld in meerdere talen naast Engels, Frans en Duits. Betekent dat ook dat Trackmania 2, Questmania en Shootmania ook in een Nederlandse vertaling zullen worden uitgebracht? Dit was namelijk wel zo bij Nations (Forever), maar niet bij United (Forever).

Re: Taal TM2, QM en SM

Posted: 11 Apr 2011, 18:56
by w1lla
Het zal er wel komen tijdens de beta's en release candidates zullen de vertalingen gedaan worden...

Re: Taal TM2, QM en SM

Posted: 11 Apr 2011, 18:58
by Jeffrinator
TorbenX wrote:Even een vraagje. Maniaplanet is nu onderverdeeld in meerdere talen naast Engels, Frans en Duits. Betekent dat ook dat Trackmania 2, Questmania en Shootmania ook in een Nederlandse vertaling zullen worden uitgebracht? Dit was namelijk wel zo bij Nations (Forever), maar niet bij United (Forever).
Bij mij is United Forever wel nederlands :?:

Re: Taal TM2, QM en SM

Posted: 12 Apr 2011, 07:12
by TorbenX
Huh? Vreemd. Ik heb 'm nu ook veranderd naar Nederlands. Maar bij mij heeft hij het spel altijd in het Engels afgespeeld omdat ie voor de FOREVER versie niet in het Nederlands kon. (weet ik zeker, heb het toen gecheckt omdat ik Nations al had)

Re: Taal TM2, QM en SM

Posted: 12 Apr 2011, 08:24
by mistertl
TM United kon ook al in het Nederlands ;)
Ik heb zelf de Franse versie, daar kon ik ook alleen maar Frans en Engels selecteren, maar na de eerste keer online spelen werden de andere taalbestanden opgehaald, en kon ik ook Nederlands selecteren als ik het me goed herinner :)

Re: Taal TM2, QM en SM

Posted: 12 Apr 2011, 11:08
by Knutselmaaster
Ik heb op ManiaZones de NL taalbestanden ter download gezet.... (/me checked waar de link is) .....

Alsjeblieft: http://trackmaniadownloads.free.fr/Translations.zip
Pak het zipje uit in je C:\Program Files\TmUnitedForever\GameData map, daarna moet je Nederlands (en meer) kunnen kiezen.