ADVANCED ITEMS

Discuss everything related to Trackmania 2.

Moderator: English Moderator

Post Reply
User avatar
tomekkaczaktm
Posts: 4
Joined: 18 Jul 2017, 10:55

ADVANCED ITEMS

Post by tomekkaczaktm » 10 Jul 2018, 16:01

I added another item without activation in the advanced settings. What can I do to this site has worked

User avatar
Miss
Posts: 1392
Joined: 05 Jan 2016, 11:34
Location: The Netherlands
Contact:

Re: ADVANCED ITEMS

Post by Miss » 10 Jul 2018, 16:02

Uhhhhmmm is this a support question or.. I have no idea what this post means :P
1070 GTX, i7 4790k, 16GB RAM, Windows 10
Forum moderator, opinions are my own. :thx:
Check out Image openplanet, the alternative Maniaplanet & Turbo scripting platform! (Openplanet subforum)
I also stream on Twitch and tweet on Twitter.

User avatar
tomekkaczaktm
Posts: 4
Joined: 18 Jul 2017, 10:55

Re: ADVANCED ITEMS

Post by tomekkaczaktm » 10 Jul 2018, 16:07

How to detect which additional items were added without activating

User avatar
Miss
Posts: 1392
Joined: 05 Jan 2016, 11:34
Location: The Netherlands
Contact:

Re: ADVANCED ITEMS

Post by Miss » 10 Jul 2018, 16:18

So after some discord messages, I deduced that you forgot to embed the items on your map and you want to figure out which items they are.
1070 GTX, i7 4790k, 16GB RAM, Windows 10
Forum moderator, opinions are my own. :thx:
Check out Image openplanet, the alternative Maniaplanet & Turbo scripting platform! (Openplanet subforum)
I also stream on Twitch and tweet on Twitter.

User avatar
Skyslide
Posts: 202
Joined: 14 Dec 2014, 17:20

Re: ADVANCED ITEMS

Post by Skyslide » 10 Jul 2018, 18:06

embed function is enabled automatic if you open editor
you need to disable it by yourself everytime
Image

User avatar
Miss
Posts: 1392
Joined: 05 Jan 2016, 11:34
Location: The Netherlands
Contact:

Re: ADVANCED ITEMS

Post by Miss » 10 Jul 2018, 19:13

Probably not, Skyslide? It depends on which editor plugins are running, because I think they have the ability to change that option automatically.
1070 GTX, i7 4790k, 16GB RAM, Windows 10
Forum moderator, opinions are my own. :thx:
Check out Image openplanet, the alternative Maniaplanet & Turbo scripting platform! (Openplanet subforum)
I also stream on Twitch and tweet on Twitter.

User avatar
Dommy
Translator
Translator
Posts: 1871
Joined: 25 Aug 2011, 21:45
Location: Poland
Contact:

Re: ADVANCED ITEMS

Post by Dommy » 10 Jul 2018, 23:40

They don't.
Ryzen 7 2700X, GTX 1070 Ti, 16 GB RAM, Windows 10 Insider Build
FORUM MODERATOR • CREATOR OF SHOOTMANIA GALAXY & TRACKMANIA² PURSUIT

Contact me via GALAXY & PURSUIT DISCORD

Post Reply

Return to “Trackmania 2”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests