[Crash] Game stalled when entering water in an envimix map

Moderator: English Moderator

Post Reply
User avatar
Voyager006
Posts: 93
Joined: 16 Jun 2010, 13:39
Contact:

[Crash] Game stalled when entering water in an envimix map

Post by Voyager006 » 13 Apr 2019, 21:18

Map: KO5 - pamtihs3 by bbonbbon
LagoonCar on Valley

Game freezed for about 6 seconds and then crashed when entering water at medium high speed. I guess it failed to compute a water bounce and gave up 🤷‍♀️

See if you can get something out of the log crash here.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
In-game voyager006
Discord Voyager006#8530
Mania Exchange Voyager006

Windows 10 | i7-920 | GTX 1060 6GB | 1920x1080 @ 60Hz | 1TB HDD | 8GB DDR3 | DirectX 12

User avatar
Miss
Posts: 1885
Joined: 05 Jan 2016, 11:34
Location: The Netherlands
Contact:

Re: [Crash] Game stalled when entering water in an envimix map

Post by Miss » 14 Apr 2019, 01:01

Hm, I remember similar crashes when it came to water bounces.. I think there's a thread for it somewhere, unless I've been reading about it on Discord. Good report! :thumbsup:
1070 GTX, Ryzen 3700X, 16GB RAM, Windows 10
Forum moderator, opinions are my own. :thx:
Check out Image openplanet, the alternative ManiaPlanet & Turbo scripting platform! (Openplanet subforum)
I also stream on Twitch and tweet on Twitter.

scavfan
Posts: 76
Joined: 25 Mar 2018, 17:21

Re: [Crash] Game stalled when entering water in an envimix map

Post by scavfan » 14 Apr 2019, 11:45

Already reported here: viewtopic.php?f=635&t=45293

User avatar
Voyager006
Posts: 93
Joined: 16 Jun 2010, 13:39
Contact:

Re: [Crash] Game stalled when entering water in an envimix map

Post by Voyager006 » 14 Apr 2019, 11:49

Hmm ok, in a closed forum I apparently have access to 😛 I've posted the logcrash there too.

Feel free to close this thread if it's a duplicate.

User avatar
Demented
Posts: 2292
Joined: 07 Nov 2010, 13:17
Location: United States

Re: [Crash] Game stalled when entering water in an envimix map

Post by Demented » 14 Apr 2019, 15:25

I've also had this happen with Valley Car and Lagoon Car but can't really reproduce it. Seems kind of random even though nothing in computers is really random. I've had it happen in mixed and not mixed envs, so... :?
CPU: Intel I7-4770 64Bit @ 3.4Ghz.
Ram: 32GB DDR3
GPU: Geforce GXT 1060 6.2GB DDR5
Windows: 7 Pro SP1 64bit

Post Reply

Return to “MP4.1 REPORTS / BUGS / INFORMATION”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests