Import ducha

Diskutujte o čemkoliv, co souvisí s Trackmania 2.

Moderator: Czech Moderator

Post Reply
Jarago
Translator
Translator
Posts: 31
Joined: 05 Sep 2011, 14:13

Import ducha

Post by Jarago » 14 Sep 2011, 21:15

Pls mam trocha problem... v editore urobim mapu a chcem dať do mapy aj nejakeho ducha ktoreho som si uložil ale keď dam importovať ducha, napiše mi to "nemohu importovat záznamy jízdy..." prečo to nejde? čo robim zle? :(

User avatar
olda_x
Posts: 20
Joined: 28 Apr 2011, 18:52
Location: Czech Republic - Prague
Contact:

Re: Import ducha

Post by olda_x » 20 Sep 2011, 03:15

Vkládání replaye kterej si zajel mimo editor zatim nechodí . ale v editoru kde bys toho ducha normálně vkládal , tak dole u časový osy je červenej puntík rec (nebo tam byl symbol autíčka). na ten máčkneš a objeví se ti kurzor kterej dáš třeba na start když chceš gps a a zajedeš replay v editoru . Když si zajel požadovanou trasu tak zmáčni "S" pro uložení a hned po uložení tě to vyzve jestli ho chceš použít v editoru . když dáš že jo tak se ti ten replay objeví na časové ose jak už si asi zvyklí z minula a vše ostatní je stejné . pod ducha samo musíš dát kameru . Občas se stane že se duch nerozjede , tak buď máš špatně vybranýho jezdce nebo to je další bug tak to celé mt smaž restartni hru a dělej to znova . docela vopruz protože to nepracuje jak má , ale dá se to . Další problém proč se to nerozjede může bejt ten že v názvu se ti oběví znaménko "<" tak to musíš vypnout symbolem kolečka v čtverečku . Ale než to celé smažeš zkus nejdřív hru párkrát restartovat , ono se to většinou chytne . pokaždý ale zkontroluj jméno jezdce protože místo jména se většinou po restartu objeví 3na devátou a sada otazníků nebo jiná kravina Jak mile se to ale jednou chytne tak už to potom drží , ale pro jistotu si to hned ulož :)

Jarago
Translator
Translator
Posts: 31
Joined: 05 Sep 2011, 14:13

Re: Import ducha

Post by Jarago » 20 Sep 2011, 18:27

aha diki... dufam že sa neskôr bude dať pridať aj duch vytvorený mimo editora... podarili sa mi v trati nejake dobre kusky ktore som si uložil a bolo by fajn keby som ich vedel importovať do editora :)

MiChAeLoKGB
Posts: 11
Joined: 01 Sep 2011, 10:01
Location: Pri PC
Contact:

Re: Import ducha

Post by MiChAeLoKGB » 22 Oct 2011, 23:52

Kašli na to ako aj ja. Snažím sa jak debil a nikdy sa mi duch nepohol (všetko bolo nastavené správne, ešte som aj na YT našiel od nemca návod a aj tak nešlo). Je to na prd totálne. Aj dráha kamery mi blbne. Raz ide a potom si robí čo chce.

Dokonca mi teraz vymazalo celú mapu (počítalo mi tiene a vypla sa mi hra (bez nejakého chybového hlásenia)).
Celá TM ma serie.

cz_richie
Posts: 16
Joined: 24 Aug 2011, 15:37
Contact:

Re: Import ducha

Post by cz_richie » 13 May 2012, 10:37

Mám menší problém, snad nevadí že to vkládám sem...

Když při tvorbě GPS vložím text, tak i přes to že by měl trvat jen 3 sekundy nebo jinej čas, tak je vidět po celém klipu i když je stopa ukončená už. V intru ani pódiu to nedělá. Nevíte někdo co s tím?

RamCUP2000
Translator
Translator
Posts: 279
Joined: 15 Jun 2010, 11:14
Location: Czech republic » Jihomoravský kraj » Břeclav
Contact:

Re: Import ducha

Post by RamCUP2000 » 13 May 2012, 16:18

richie, problém je v jednom zátržítku jménem "trvalé přehrávání" (u Forever je to samé)
Image
* stačí odkliknout a hned máš text zobrazen jen požadovaný čas (standardně zapnuto, u Forever je standardně vypnuto)

cz_richie
Posts: 16
Joined: 24 Aug 2011, 15:37
Contact:

Re: Import ducha

Post by cz_richie » 13 May 2012, 18:46

děkuji nyní již ok :thumbsup:

taky mi pomohl příspěvek oldy když jsem měl problém s nahráním ducha.

Post Reply

Return to “Trackmania 2”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests