Search found 12 matches

by erwinweber
19 Oct 2019, 14:53
Forum: Support and technical issues (not bug)
Topic: Connection is random between servers from the same host
Replies: 6
Views: 765

Re: Connection is random between servers from the same host

Actually not resolved, please don't close this topic yet. I will investigate this further and write a reply asap.
by erwinweber
17 Oct 2019, 20:07
Forum: Support and technical issues (not bug)
Topic: Connection is random between servers from the same host
Replies: 6
Views: 765

Re: Connection is random between servers from the same host

The issue is resolved. Thanks a lot TMarc. The problem most probably appeared when making several modifications to the dockerfile and constantly rebuilding/restarting the servers in a short time span. Also, the fact that all servers were started simultaneously on build might have led to them picking...
by erwinweber
16 Oct 2019, 19:16
Forum: Support and technical issues (not bug)
Topic: Connection is random between servers from the same host
Replies: 6
Views: 765

Re: Connection is random between servers from the same host

Ok. I will shut down the servers for now, follow your instructions tomorrow and will write here how the process went. Thanks for the quick reply!
by erwinweber
16 Oct 2019, 17:00
Forum: Support and technical issues (not bug)
Topic: Connection is random between servers from the same host
Replies: 6
Views: 765

Connection is random between servers from the same host

Hello, I am having some weird issues after I've updated both the ManiaPlanet dedicated server and some structural stuff regarding docker. I have 16 servers up with their ports in their name. Dedicated server with 'esac1' as login is named 'esac.gg|GS-2350', dedicated server with 'esac2' as login is ...
by erwinweber
18 Feb 2019, 21:15
Forum: MP4.1 REPORTS / BUGS / INFORMATION
Topic: [TM] Team.Script.txt likely to be broken
Replies: 5
Views: 355

Re: [TM] Team.Script.txt likely to be broken

I can also confirm this happened to me on esac, when in Team mode only. There were cases in which a match started at 1-0 or 0-1 and also cases when the first round was ignored. Besides that, there were also discrepancies between what the in-game scoreboard showed and what the scores callback sent. S...
by erwinweber
07 Feb 2019, 10:34
Forum: Support & Bug Reports
Topic: Config helper - issues since the new UI update
Replies: 2
Views: 395

Config helper - issues since the new UI update

https://i.imgur.com/c6ffWQ5.png There are some new issues since the website's UI has been updated. On this page, previously, you would've get a dropdown of suggestions based on what you typed. Now, if you don't precisely and correctly type the titlepack you are interested in, you won't get any resu...
by erwinweber
05 Dec 2018, 22:10
Forum: MP4.1 REPORTS / BUGS / INFORMATION
Topic: The game still contains settings menus with old and new designs
Replies: 5
Views: 332

Re: The game still contains settings menus with old and new designs

Also, when in legacy mode (old UI), joining a server with password appended in the manialink, would make the server demand you a password. The only solution at the moment it is to go back to the main maniaplanet menu and try entering the link again in the in-game browser.
by erwinweber
19 Nov 2018, 15:34
Forum: MP4.1 REPORTS / BUGS / INFORMATION
Topic: OAuth not working and Web Services Manager CSRF probably missing
Replies: 8
Views: 413

Re: OAuth not working and Web Services Manager CSRF probably missing

I was using /webservices/me and that requires a GET request, but i was making the request on maniaplanet(dot)com. I changed it to prod(dot)live(dot)maniaplanet(dot)com and works fine now. Thanks!

I still can't log out from maniaplanet. Not even with /logout.
by erwinweber
19 Nov 2018, 15:19
Forum: MP4.1 REPORTS / BUGS / INFORMATION
Topic: OAuth not working and Web Services Manager CSRF probably missing
Replies: 8
Views: 413

Re: OAuth not working and Web Services Manager CSRF probably missing

It is the same with prod.live. I thought that after logging out and in again might make it work, but I can't even log out from Maniaplanet.

I will check again about OAuth, but has the API also been reworked with the update? Because it worked the same way and just fine before the update.

Go to advanced search