Search found 165 matches

by index
29 Jan 2019, 14:28
Forum: Trackmania 2
Topic: Nadeo what the heck have you done to hotseat mode??????
Replies: 27
Views: 11740

Re: Nadeo what the heck have you done to hotseat mode??????

That only works for some maps, why only set A B or C what about others? Hi BuckoA51, you can create your own matchsettings. Just download the following files and put them into your Maniaplanet\Maps\MatchSettings folder. http://data.tlinet.de/m/maniaplanet/forum/2019/01/HotSeat_Campaign_Tracks_A-Whi...
by index
18 Jan 2019, 09:55
Forum: MP4.1 REPORTS / BUGS / INFORMATION
Topic: Wrong translation
Replies: 6
Views: 443

Re: Wrong translation

Hi, Is it on a server using a controller? I can't find this translation on our translation tool. So maybe it's a translation linked to the server controller used. Hi, i guess i found the string on the translation tool and changed the translation. For translators: https://webtranslateit.com/en/proje...
by index
06 Dec 2018, 15:08
Forum: Support & Bug Reports
Topic: HTTP Error 10 055
Replies: 14
Views: 1998

Re: HTTP Error 10 055

Hi, it seems that it's due to a proxy modifying the masterserver response. I have modified our masterserver configuration in order to fix this issue. Can you try once again please ? Thanks David Hi, it´s looking good. This happened: maniaplanet update v1.81205 maniaplanet restart updating preview i...
by index
05 Dec 2018, 09:01
Forum: Support & Bug Reports
Topic: HTTP Error 10 055
Replies: 14
Views: 1998

Re: HTTP Error 10 055

I made another masterserver config modification. Can you try again, please ? Hi david, this happened: login OK update maniaplanet v.1.81123 restart maniaplanet login OK dashboard - only channels, no stations restart maniaplanet login OK dashboard - only channels, no stations click on channel - down...
by index
04 Dec 2018, 16:41
Forum: Support & Bug Reports
Topic: HTTP Error 10 055
Replies: 14
Views: 1998

Re: HTTP Error 10 055

Can you try again please ? [Sys] MainThreadId=3 200 [Win32] CmdLine="E:\ManiaPlanet\ManiaPlanetLogs.exe" [Sys] BuildInfo : date=2018-12-03_21_18 Svn=87695 GameVersion=3.3.0 [Sys] Defines : . [Sys] Shaders : Svn=87 392, Git=0 [Sys] Minimum app. @ = 0x0000000000010000 [Sys] Maximum app. @ = 0x00007FF...
by index
04 Dec 2018, 16:36
Forum: Support & Bug Reports
Topic: HTTP Error 10 055
Replies: 14
Views: 1998

Re: HTTP Error 10 055

Can you try again with the same version (no need to modify the exe) ? [Sys] MainThreadId=2 404 [Win32] CmdLine="E:\ManiaPlanet\ManiaPlanetLogs.exe" [Sys] BuildInfo : date=2018-12-03_21_18 Svn=87695 GameVersion=3.3.0 [Sys] Defines : . [Sys] Shaders : Svn=87 392, Git=0 [Sys] Minimum app. @ = 0x000000...
by index
04 Dec 2018, 10:52
Forum: Support & Bug Reports
Topic: HTTP Error 10 055
Replies: 14
Views: 1998

Re: HTTP Error 10 055

[Sys] MainThreadId=796 [Win32] CmdLine="E:\ManiaPlanet\ManiaPlanetLogs.exe" [Sys] BuildInfo : date=2018-12-03_21_18 Svn=87695 GameVersion=3.3.0 [Sys] Defines : . [Sys] Shaders : Svn=87 392, Git=0 [Sys] Minimum app. @ = 0x0000000000010000 [Sys] Maximum app. @ = 0x00007FFFFFFEFFFF [Sys] Windows versi...
by index
04 Dec 2018, 09:54
Forum: Support & Bug Reports
Topic: HTTP Error 10 055
Replies: 14
Views: 1998

Re: HTTP Error 10 055

[Sys] MainThreadId=6 392 [Win32] CmdLine="E:\ManiaPlanet\ManiaPlanetLogs.exe" [Sys] BuildInfo : date=2018-11-30_20_45 Svn=87647 GameVersion=3.3.0 [Sys] Defines : . [Sys] Shaders : Svn=87 392, Git=0 [Sys] Minimum app. @ = 0x0000000000010000 [Sys] Maximum app. @ = 0x00007FFFFFFEFFFF [Sys] Windows ver...
by index
03 Dec 2018, 13:27
Forum: Support & Bug Reports
Topic: HTTP Error 10 055
Replies: 14
Views: 1998

Re: HTTP Error 10 055

Hi david, i´ve got the same error since ManiaPlanet 4.1. Here is my curreent logfile: [Sys] MainThreadId=12 292 [Win32] CmdLine="E:\ManiaPlanet\ManiaPlanetLogs.exe" [Sys] BuildInfo : date=2018-11-30_20_45 Svn=87647 GameVersion=3.3.0 [Sys] Defines : . [Sys] Shaders : Svn=87 392, Git=0 [Sys] Minimum a...
by index
23 Nov 2018, 13:07
Forum: Support
Topic: Bug de connexion et de graphisme
Replies: 45
Views: 3528

Re: Bug de connexion et de graphisme

10055 seems to be related to this: https://support.microsoft.com/en-ca/help/196271/when-you-try-to-connect-from-tcp-ports-greater-than-5000-you-receive-t Maybe there's something in that article that can help you. Be careful though, I don't know exactly if it's 100% relevant. Thank you Miss, i have ...

Go to advanced search