Maniaplanet 2 Update

Discuss everything related to Trackmania 2.

Moderator: English Moderator

Post Reply
User avatar
Hylis
Nadeo
Nadeo
Posts: 3899
Joined: 14 Jun 2010, 11:58

Maniaplanet 2 Update

Post by Hylis » 04 Jul 2012, 12:39

Hi TrackMania 2 Canyon players,

We have finally reached the day where we can update the game with the Maniaplanet 2.0 system.

It is still in beta, but it has to go live in order to finish all the tests. This is why we have made a Maniaplanet 1.0 setup if you need to have access to the previous version.

Most noticeable things about this Maniaplanet 1.0 version (I will update the list if needed)
-It works with older servers, but not the new ones, so we do not expect many people on it online
-It will expire when the Maniaplanet 2.0 version will be correctly running and features up again, such as LAN play for example.

You can download the Maniaplanet 1 version here if you have trouble with Maniaplanet 2
http://files.maniaplanet.com/setups/Man ... nSetup.exe

The Maniaplanet 2 version is going to be automatically updated when you launch your game. We have various addition to the updater in order to make it more solid, but please report here any trouble link to it.

Some new blocs, some good stuff being now possible, like mode creation from the community and probably more players in it later thanks to the nice exposure of Maniaplanet with ShootMania Storm.

Maniaplanet 2 is a big step for us, Valley will be the next big step for TrackMania 2.

See you online
Florent

User avatar
Hylis
Nadeo
Nadeo
Posts: 3899
Joined: 14 Jun 2010, 11:58

Re: Maniaplanet 2 Update

Post by Hylis » 04 Jul 2012, 12:51

FAQ about Maniaplanet 2

-What is install a new title?
It appears in black square with clouds in it at launch. It is were you will be able to install new modes or titles, such as Storm for example. It is named Stations.
more information here
http://blog.maniaplanet.com/blog/2012/0 ... -planet-2/

-What is the new command syntax to join servers?
maniaplanet://#join=xxxxxxx@TMCanyon for Canyon servers
maniaplanet://#join=xxxxxxx@SMStorm for Storm servers

-I have trouble downloading with the update
you can use this link to download the full client updated
http://files.maniaplanet.com/setups/Man ... nSetup.exe

-My script need to be updated with Maniaplanet 2, where is the documentation of the new one
http://forum.maniaplanet.com/viewtopic.php?f=8&t=11302

bttrtrpfhr
Posts: 84
Joined: 15 Jul 2011, 10:33

Re: Maniaplanet 2 Update

Post by bttrtrpfhr » 04 Jul 2012, 12:52

great news :yes:
Image

ET-Generation | Team exD

Group Leader: kripkee

User avatar
mistertl
Translator
Translator
Posts: 666
Joined: 15 Jun 2010, 18:43
Location: The Netherlands

Re: Maniaplanet 2 Update

Post by mistertl » 04 Jul 2012, 12:53

:yes: :yes:
Great :thumbsup:
OS: Windows 10 x64 Pro | CPU: Intel Core i7 7700k @ 4,2 GHz | RAM: 32GB DDR4 | GPU: nVidia GeForce GTX 1080 |
MB: MSI Z270 Gaming Pro Carbon | HDD(s): Crucial MX100 512 GB, WD Caviar Black 7200 rpm 500 GB | Sound: Realtek ALC1220

User avatar
Gugli
Nadeo
Nadeo
Posts: 510
Joined: 14 Jun 2010, 17:35
Location: Mon PC est à Paris, mais mon coeur rode dans les forêts de Lozère

Re: Maniaplanet 2 Update

Post by Gugli » 04 Jul 2012, 13:17

Should be updating now !!!!
--
(>~_~)> ═╦═ ╔╦╗ <(~_~<)

krial057
Posts: 57
Joined: 13 Nov 2010, 20:15

Re: Maniaplanet 2 Update

Post by krial057 » 04 Jul 2012, 13:20

Good news. However, getting the following error when starting the game:
Could not connect:
Your game version(updater_files_2012-07-03-00_00.txt) is not valid.

User avatar
Dmark
Posts: 284
Joined: 24 Aug 2010, 11:21
Location: Germany

Re: Maniaplanet 2 Update

Post by Dmark » 04 Jul 2012, 13:20

krial057 wrote:Good news. However, getting the following error when starting the game:
Could not connect:
Your game version(updater_files_2012-07-03-00_00.txt) is not valid.
yeah, i have the same error...
No risk, no fun!

"Now, we should focus on making things." :pop:

Lmb-willy
Posts: 133
Joined: 15 Jun 2010, 15:48
Location: Germany
Contact:

Re: Maniaplanet 2 Update

Post by Lmb-willy » 04 Jul 2012, 13:21

krial057 wrote:Good news. However, getting the following error when starting the game:
Could not connect:
Your game version(updater_files_2012-07-03-00_00.txt) is not valid.
Same here :?

User avatar
mistertl
Translator
Translator
Posts: 666
Joined: 15 Jun 2010, 18:43
Location: The Netherlands

Re: Maniaplanet 2 Update

Post by mistertl » 04 Jul 2012, 13:21

I can't update, it tells me that my gameversion is invalid (MP02 server).

Edit: same as above :mrgreen:
Last edited by mistertl on 04 Jul 2012, 13:21, edited 1 time in total.
OS: Windows 10 x64 Pro | CPU: Intel Core i7 7700k @ 4,2 GHz | RAM: 32GB DDR4 | GPU: nVidia GeForce GTX 1080 |
MB: MSI Z270 Gaming Pro Carbon | HDD(s): Crucial MX100 512 GB, WD Caviar Black 7200 rpm 500 GB | Sound: Realtek ALC1220

Poutrel
Posts: 157
Joined: 13 Apr 2011, 17:58

Re: Maniaplanet 2 Update

Post by Poutrel » 04 Jul 2012, 13:21

Got the same error.

Post Reply

Return to “Trackmania 2”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest