game refuses to update to 1.3e.. windows 8?

Discuss everything related to Maniaplanet.

Moderator: English Moderator

Xemnes
Posts: 19
Joined: 14 Jul 2010, 01:33

game refuses to update to 1.3e.. windows 8?

Post by Xemnes » 22 Nov 2012, 05:28

hi i just recently installed windows 8 and attempted to install maniaplanet, i pressed play on the launcher and the game downloaded 1.3e. next it closed and just restarted the launcher and i press play and it says i still need to update to 1.3e... now in the past i remember the updater appearing telling me i need admin privileges to update and that always appeared before the launcher reappearing now the updater doesnt appear at all... this has happened when i updated to windows 8, ive uninstalled and reinstalled the game, redownloaded and then reinstalled but nothing works... as the update is mandatory, i cant get past it which means im unable to play.... anyone able to help me? i have AVG antivirius and disabled that too aswell as disabling the firewall.

User avatar
nighthawk4571
Posts: 573
Joined: 20 Aug 2011, 06:39
Location: QLD, Australia
Contact:

Re: game refuses to update to 1.3e.. windows 8?

Post by nighthawk4571 » 22 Nov 2012, 06:08

This thread might help - from an earlier issue: http://forum.maniaplanet.com/viewtopic. ... 5ba87b3f95.

Good luck :thumbsup:
Nighthawk
Getting old, forgetting most of what I ever learned !
My name is Nighthawk. The 4571 used to be my IQ.
Image

Admin: http://bagracing.freeforums.org/portal.php
U-tUbe: https://www.youtube.com/user/bvnighthawk

Xemnes
Posts: 19
Joined: 14 Jul 2010, 01:33

Re: game refuses to update to 1.3e.. windows 8?

Post by Xemnes » 22 Nov 2012, 06:57

thanks but aparently the file doesnt exist anymore when i attempt to download it =S

User avatar
Cerovan
Posts: 2044
Joined: 11 Jul 2011, 11:27
Location: France
Contact:

Re: game refuses to update to 1.3e.. windows 8?

Post by Cerovan » 22 Nov 2012, 11:00

Have you tried to launch the launcher (and maybe maniaplanet.exe also) as an administrator (right click on "maniaplanetlauncher.exe" and "Run as an administrator")?
Online Programmer & Meme Master ヾ(⌐■_■)ノ

Access to your Player Page

You have troubles, please contact the Ubisoft Support

Maniaplanet Documentation (Editors, Scripting, Title Pack, etc...)

Xemnes
Posts: 19
Joined: 14 Jul 2010, 01:33

Re: game refuses to update to 1.3e.. windows 8?

Post by Xemnes » 22 Nov 2012, 15:52

yes i have tried that too, doesnt work

User avatar
Cerovan
Posts: 2044
Joined: 11 Jul 2011, 11:27
Location: France
Contact:

Re: game refuses to update to 1.3e.. windows 8?

Post by Cerovan » 22 Nov 2012, 16:20

Have you installed or upgraded your computer to Windows 8?
Online Programmer & Meme Master ヾ(⌐■_■)ノ

Access to your Player Page

You have troubles, please contact the Ubisoft Support

Maniaplanet Documentation (Editors, Scripting, Title Pack, etc...)

Xemnes
Posts: 19
Joined: 14 Jul 2010, 01:33

Re: game refuses to update to 1.3e.. windows 8?

Post by Xemnes » 23 Nov 2012, 17:48

its a fresh install, tried reinstalling now, still not working... where can i download the manual patch?

User avatar
Omnixor
Translator
Translator
Posts: 2959
Joined: 03 Jul 2010, 17:07
Location: Vilnius, Lithuania

Re: game refuses to update to 1.3e.. windows 8?

Post by Omnixor » 23 Nov 2012, 19:44

there's no such thing.
- staff head of ESL TM²Stadium -

Xemnes
Posts: 19
Joined: 14 Jul 2010, 01:33

Re: game refuses to update to 1.3e.. windows 8?

Post by Xemnes » 23 Nov 2012, 21:29

yet there was a link someone gave above me that stated i should try that instead? so are you saying i cant play the game anymore..?

User avatar
broric
Posts: 160
Joined: 16 Jun 2010, 10:11

Re: game refuses to update to 1.3e.. windows 8?

Post by broric » 24 Nov 2012, 10:04

go to your player page
https://player.maniaplanet.com
under account tab/downloads you will find the minimal install exe file link

try installing this and see if it fixes your problem

hope this helps :thumbsup:
My System specs
MB gigabyte GA-770TA-UD3, CPU= Amd Phenom X2 550 OC to 3.3ghz ,GPU- MSI-ATI 6850 Cyclone OC -830 mhz, RAM- 12 gig Kingston Hyper X cl9 DDR3 1600
OS win7 ultimate 64 bit

Post Reply

Return to “Maniaplanet”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests