How can I do good replays for - than 1GB?

Discuss everything related to Trackmania 2.

Moderator: English Moderator

User avatar
macarrony
Posts: 98
Joined: 17 Jul 2011, 21:59

How can I do good replays for - than 1GB?

Post by macarrony » 22 Sep 2011, 20:02

How can I do good replays for - than 1GB?
My replays hav always more than 1 Gb and break the video -.-
How can I change this? With a good quality?

User avatar
jonthekiller
Translator
Translator
Posts: 4680
Joined: 15 Jun 2010, 11:07
Location: In Maniaplanet Alpha
Contact:

Re: How can I do good replays for - than 1GB?

Post by jonthekiller » 22 Sep 2011, 20:25

Change your codec or make this file in Sony Vegas or other after. It's better for open this file after.
Image

metoxys
Translator
Translator
Posts: 2021
Joined: 15 Jun 2010, 20:45
Location: Germany
Contact:

Re: How can I do good replays for - than 1GB?

Post by metoxys » 22 Sep 2011, 20:28

Dont pick Uncompressed as a codec because it is, well, uncompressed.
Look for the K-Lite Codec Pack (on Google) which comes with a very nice video encoder (ffdshow video codec)

User avatar
macarrony
Posts: 98
Joined: 17 Jul 2011, 21:59

Re: How can I do good replays for - than 1GB?

Post by macarrony » 22 Sep 2011, 20:48

I installed k-lide codec pack, but in the compressor, he don't appear -.-
and the only option is uncompressed :evil:

metoxys
Translator
Translator
Posts: 2021
Joined: 15 Jun 2010, 20:45
Location: Germany
Contact:

Re: How can I do good replays for - than 1GB?

Post by metoxys » 22 Sep 2011, 20:51

macarrony wrote:and the only option is uncompressed :evil:
this is impossible. There must be other options.

User avatar
macarrony
Posts: 98
Joined: 17 Jul 2011, 21:59

Re: How can I do good replays for - than 1GB?

Post by macarrony » 22 Sep 2011, 20:58

I can't find the other option...
I install de program and there are one option "uncompresed" :evil:
and i want to do replays for youtube :cry:

metoxys
Translator
Translator
Posts: 2021
Joined: 15 Jun 2010, 20:45
Location: Germany
Contact:

Re: How can I do good replays for - than 1GB?

Post by metoxys » 22 Sep 2011, 21:00

macarrony wrote:and i want to do replays for youtube :cry:
If necessary you can pm me with your replays and I'll render them at maximum graphics and antialiasing.

User avatar
macarrony
Posts: 98
Joined: 17 Jul 2011, 21:59

Re: How can I do good replays for - than 1GB?

Post by macarrony » 22 Sep 2011, 21:03

ok... but if someone have the awser for my problem...

metoxys
Translator
Translator
Posts: 2021
Joined: 15 Jun 2010, 20:45
Location: Germany
Contact:

Re: How can I do good replays for - than 1GB?

Post by metoxys » 22 Sep 2011, 21:04

macarrony wrote:ok... but if someone have the awser for my problem...
Somethings wrong with your comp if you got no other options

TM2ISCRAP
Posts: 34
Joined: 15 Sep 2011, 02:15

Re: How can I do good replays for - than 1GB?

Post by TM2ISCRAP » 22 Sep 2011, 22:11

macarrony .... I know I sound daft but have you tried clicking on the dropdown Codec menu (the window where it says 'uncompressed')? ... You probably have but just wondered

Post Reply

Return to “Trackmania 2”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest