Search found 271 matches

by Zeraxex
27 May 2018, 14:47
Forum: Shootmania Reports
Topic: Bugs in the Replay Editor for ShootMania
Replies: 5
Views: 1809

Re: Bugs in the Replay Editor for ShootMania

Did some test to that. Lasers shot by any MP4-Ghost in any Replay (also Pre-MP4) will not be shown in rendered Videos and might also not be shown in the replay editor itself. Sometimes though they actually show up in the editor. I also tried recording a ghost shooting a laser in the replay editor. I...
by Zeraxex
11 Mar 2018, 14:09
Forum: Trackmania² Reports
Topic: [MP4, Mar. 18] [Valley] Missing Stone-Bridge Pillars at Cliffs
Replies: 1
Views: 554

[MP4, Mar. 18] [Valley] Missing Stone-Bridge Pillars at Cliffs

When airmapping is enabled but not activce, 50% of the variants of the groundparts at cliffs of the Stone-Bridge Pillars aren't placed. I'm sorry for that phrasing, no idea how to say it. The screen should make it clear, everything placed with airmapping enabled but not active : https://i.gyazo.com/...
by Zeraxex
24 Feb 2018, 12:11
Forum: Maniaplanet Reports
Topic: [MP4, Feb. 18] [Editor (TM/SM)] Partially removed ground surface
Replies: 1
Views: 651

[MP4, Feb. 18] [Editor (TM/SM)] Partially removed ground surface

There's a special sequence of steps you can do in the Editor to remove 3/4 of the ground of a block in the editor. It works like this: https://i.gyazo.com/901375ce3e69475837246aeff9964d15.png STEP 1 : Place any block with a connector. (For example the ramp used in the image) Important: It must be pl...
by Zeraxex
03 Feb 2018, 13:33
Forum: Maniaplanet Reports
Topic: [MP4, Jan. 18] [MediaTracker] Timespeed randomly set to 0
Replies: 1
Views: 393

Re: [MP4, Jan. 18] [MediaTracker] Timespeed randomly set to 0

Update: I just noticed that there are some "event" which will make it go on after it stopped. For example (what just happened to me): When the Replay was stopped I went to ingame Graphic setting, changed a setting (not sure if that step is nessecary), clicked the accept button to apply the changes a...
by Zeraxex
10 Jan 2018, 14:02
Forum: Maniaplanet Reports
Topic: [MP4, Jan. 18] [MediaTracker] Timespeed randomly set to 0
Replies: 1
Views: 393

[MP4, Jan. 18] [MediaTracker] Timespeed randomly set to 0

I'm using the Timespeed track, having one Keyframe at 1 and the next one at 0.01 . Sometimes when it gets to the second keyframe it just stops and sets the timespeed to 0 instead of 0.01 . Seems random to me when that happens.
by Zeraxex
10 Jan 2018, 13:10
Forum: Maniaplanet Reports
Topic: [MP4, Jan. 18] [MediaTracker] Keyframes Distance
Replies: 0
Views: 263

[MP4, Jan. 18] [MediaTracker] Keyframes Distance

It's not really a bug but it's causing trouble for me so I thought I'd better post it here anyway. So I'm just doing an intro for a map in the MediaTracker and using the Timespeed Track with a factor of 0.01. The obvious result is, that 0.01 secs on the timeline become 1 sec. But you can only set ke...
by Zeraxex
25 Dec 2017, 20:54
Forum: Trackmania² Reports
Topic: [TM2S, Dec. 17] Missing Textures at 4-1-1/.../11
Replies: 6
Views: 811

Re: [TM2S, Dec. 17] Missing Textures at 4-1-1/.../11

Then you would have to do a new block variant for nearly every possible Blockcombination...
Whatever. This is just a report, not a discussion. They will know how to fix it.
by Zeraxex
25 Dec 2017, 20:02
Forum: Trackmania² Reports
Topic: [TM2S, Dec. 17] Missing Textures at 4-1-1/.../11
Replies: 6
Views: 811

Re: [TM2S, Dec. 17] Missing Textures at 4-1-1/.../11

What? .. The solution just would be to NOT hide the faces in this case, I guess.
Or would there be any problem that I don't see?
by Zeraxex
25 Dec 2017, 17:21
Forum: Trackmania² Reports
Topic: [TM2S, Dec. 17] Missing Textures at 4-1-1/.../11
Replies: 6
Views: 811

Re: [TM2S, Dec. 17] Missing Textures at 4-1-1/.../11

I know that, that's obvious. But I don't remember this being a problem in MP3.
This post isn't about the removed textures when the blocks are placed directly on each other. It's just about that issue that they are also removed when they are rotated like that.
by Zeraxex
25 Dec 2017, 15:04
Forum: Trackmania² Reports
Topic: [TM2S, Dec. 17] Missing Textures at 4-1-1/.../11
Replies: 6
Views: 811

[TM2S, Dec. 17] Missing Textures at 4-1-1/.../11

Similar Bug to this one: https://forum.maniaplanet.com/viewtopic.php?f=470&t=43138 Placing a wall (2) above another wall (1) will remove the top facing texture of (1) and the bottom texture of (2). The rotation doesn't matter, it can even be rotated 180° so the models don't even touch each other. Ex...

Go to advanced search