Major masterserver issues

Moderator: English Moderator

Post Reply
User avatar
Dommy
Translator
Translator
Posts: 1891
Joined: 25 Aug 2011, 21:45
Location: Poland
Contact:

Major masterserver issues

Post by Dommy » 24 Mar 2018, 18:15

Hello.
First, I noticed how there are no station manialinks displayed anywhere:

Image

Second, I noticed my zone is displayed as "Other".

Then, either the chat system is not working or I lost all of my buddies:

Image

After that, menus in all titles shown me as "Offline".

Image

I've done backup of my profile, logged in again and this is how my profile page looks like: (note: "racin" is my Windows username)

Image

When I logges again, I had NO stations. I loaded Storm and all popped back in.

I don't have tag I received from Florenzius:

Image
Image

I've set my zone back, but I have no fucking clue what happened to my account. If you can, please restore everything that changed on my account for the past week.
Ryzen 7 2700X, GTX 1070 Ti, 16 GB RAM, Windows 10 Insider Build
FORUM MODERATOR • CREATOR OF SHOOTMANIA GALAXY & TRACKMANIA² PURSUIT

Contact me via GALAXY & PURSUIT DISCORD

User avatar
Fabinou38
Posts: 406
Joined: 09 Apr 2011, 18:13
Location: Europe / France / Auvergne-Rhône-Alpes / Isère

Re: Someone... hacked my account?

Post by Fabinou38 » 24 Mar 2018, 18:36

I have the same problem about chat (doesn't work since this morning) and about profile settings (only my e-mail adress and my tags are removed), no Overlays on TPs, but I have all TPs on Stations. That's weird :?

Edit : When I see my ranking, it displays "Other : " (it should be "Europe : ")
MixterFab38 - Member of LAN Team - Moderator / Translator (FR) of TM²Galaxy - Project Helper of TMOne, of Stornium (by Guerro) and of ThomasFox's (aka Ziyx) projects :)
Here since ManiaPlanet 1 (TM² Canyon) :thx:
MP3 / MP4 beta tester

User avatar
Florenzius
Translator
Translator
Posts: 2439
Joined: 27 Jul 2014, 20:31
Location: Germany
Contact:

Re: Someone... hacked my account?

Post by Florenzius » 24 Mar 2018, 18:59

I have the same. 95% of my ManiaPlanet starts don't load the buddies number and chat and the other stuff. Either everyone got hacked or Nadeo did a mistake :D
Creative Director at unbitn studio - 3D Modeler for Pursuit - ManiaExchange Crew - ManiaPlanet Beta tester and Translator
___
MB - AM3+ 970 Gigabyte GA-970A-DS3P
RAM - 16GB
CPU - AMD FX-8320E Enlight-Core
GPU - Nvidia GeForce GTX 960

User avatar
MTKD
Posts: 102
Joined: 28 Aug 2016, 21:43

Re: Someone... hacked my account?

Post by MTKD » 24 Mar 2018, 19:20

Your account isn't hacked, The Masterserver doesn't send the important Reply on "GetOnlineProfile"

Code: Select all

[MasterServer] {6 771} Request sent : GetOnlineProfile (relay02.v04.maniaplanet.com:80)
[Console](Warning) ...master server error: (2) Internal error.
[Net] {7 305} PhpScript error : GetOnlineProfile(2) Internal error.
it contains your nickname, your Nation, and so on...

Post Reply

Return to “Support and technical issues (not bug)”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests