Maniaplanet 3.1 (RC3) Urgent issues

Discuss everything related to Maniaplanet.

Moderator: English Moderator

Post Reply
nailbomb69
Posts: 68
Joined: 24 Apr 2011, 00:23

Re: Maniaplanet 3.1 (RC3) Urgent issues

Post by nailbomb69 » 10 Jul 2014, 22:22

updating maniaplanet is a nightmare just like the last update. downloads first file fine get to the maniaplanet.zip sits there wondering what it should be doing sometimes does 75% then it starts downloading it again. once its actually downloaded the new file its stuck on the next file this time maniaplanet_extras.zip looking like a good hour or two just for a 112mb update please dont tell me theres seperate updates for all tm titles too :/ anyway im on fibre with 100mbs down 50mbs up so its not my internet thanks and peace

User avatar
fungist
Posts: 28
Joined: 04 Jul 2014, 03:31

Re: Maniaplanet 3.1 (RC3) Urgent issues

Post by fungist » 11 Jul 2014, 00:36

i love this game :3
But it keeps asking me to redownload the latest patch.

User avatar
w1lla
Posts: 2373
Joined: 15 Jun 2010, 11:09
Location: Netherlands
Contact:

Re: Maniaplanet 3.1 (RC3) Urgent issues

Post by w1lla » 11 Jul 2014, 09:34

TM² Info
SM Info
QM Info

OS: Windows 10 x64 Professional
MB: MSI 970A-G46
Processor: AMD FX-6300 3500 mHz
RAM Memory: 16 GB DDR3
Video: SAPPHIRE DUAL-X R9 280X 3GB GDDR5
KB: Logitech G510s
Mouse: Logitech G300s
Mode Creation
ManiaScript Docs

TheBigMiike
Posts: 1255
Joined: 06 Mar 2013, 16:12
Location: Vendée | France
Contact:

Re: Maniaplanet 3.1 (RC3) Urgent issues

Post by TheBigMiike » 11 Jul 2014, 09:42

When we enter in a server with the quick menu overlay and if we leave the server after playing on it, the demo countdown continues.
+ Sign issues on Stadium:
http://forum.maniaplanet.com/viewtopic. ... 10#p221687
Image Image

User avatar
Teardrop
Posts: 95
Joined: 02 Dec 2011, 19:47

Re: Maniaplanet 3.1 (RC3) Urgent issues

Post by Teardrop » 11 Jul 2014, 11:50

Clem wrote:Hi !

I've an issue with the new Plateforme title pack ...

On the first power-up release, I've seen that there was some new items in the map editor : 2 nice blue and yellow crystals ^^
Sooooo I decided to see what we could do with it, I put it on a map in the Storm map editor, and I discovered that I could edit the properties of those items, like giving ammo, weapons, things like this.
I tried to use the yellow crystal as a pickup that give me a weapon I created... The game asked me to save the weapon and the item somewhere, so I called it something like "test-pickup.gbx".
(I discovered that I couldnt use those items in Storm, I see it in editor, but I dont see it when I validate the map)

Here is my problem : I installed the Plateforme title pack 1 hour ago, but when I try to click on "Solo", I get this message :

Impossible de charger la map !
Blocs ou Objets manquants :
- SMCommon/Collectibles/Gold.Item.gbx (dans SMCommon)

In english :

Can't load map !
Blocks or Items missing :
- SMCommon/Collectibles/Gold.Item.gbx (in SMCommon)

I don't know how, but the item apprently disapeared of my game ... when I try to edit the item again, I get a message that tells me I can't edit this item ... I think there was a bug on the first version of Power-up, and that I wasn't supposed to edit the crystals properties ^^

My question is : what can I do to fix it ???
Of course, the "SMCommon" and "Collectibles" folders doesn't exist anywhere on my HDDs, I think these files are in a .gbx or somewhere ... I wanted to ask a friend to send me the missing item, but we can't find it anywhere....

Please help, I want to try your Plateforme mode !!!


Hysteria // Clem (rancebrume)

Have you tried deleting your custom object file? ("test-pickup.gbx")

RamCUP2000
Translator
Translator
Posts: 279
Joined: 15 Jun 2010, 11:14
Location: Czech republic » Jihomoravský kraj » Břeclav
Contact:

Re: Maniaplanet 3.1 (RC3) Urgent issues

Post by RamCUP2000 » 11 Jul 2014, 12:13

Image

WELL DONE, restrict the the paying players !!!
and lost blank (unloaded) stations !

User avatar
Benjisite
Posts: 75
Joined: 15 Jun 2010, 12:41
Location: Paris
Contact:

Re: Maniaplanet 3.1 (RC3) Urgent issues

Post by Benjisite » 11 Jul 2014, 12:16

Same bug here with all our licences...
We can't get our lunch game time(help! :p)
Group leader: doben

david
Nadeo
Nadeo
Posts: 105
Joined: 14 Jun 2010, 17:59

Re: Maniaplanet 3.1 (RC3) Urgent issues

Post by david » 11 Jul 2014, 14:29

Sorry, all access to the titles based on ShootMania Storm environment have been blocked between 11:30 am and 1:30 pm

It should be fixed now, we are sorry for the inconvenience.

David
Nadeo

User avatar
Dommy
Translator
Translator
Posts: 1883
Joined: 25 Aug 2011, 21:45
Location: Poland
Contact:

Re: Maniaplanet 3.1 (RC3) Urgent issues

Post by Dommy » 11 Jul 2014, 15:05

Shootmania weapons doesn't have reload sounds for me (only reinit, step and loop arent hearable)
Ryzen 7 2700X, GTX 1070 Ti, 16 GB RAM, Windows 10 Insider Build
FORUM MODERATOR • CREATOR OF SHOOTMANIA GALAXY & TRACKMANIA² PURSUIT

Contact me via GALAXY & PURSUIT DISCORD

novationx
Posts: 2723
Joined: 10 Aug 2013, 22:33

Re: Maniaplanet 3.1 (RC3) Urgent issues

Post by novationx » 11 Jul 2014, 15:16

-max echelon is 9.1

Where is 9.2 - 9.9 ?


- where is the animation in the progressbar for LP-loss?
The neverending waiting game has to stop.

Post Reply

Return to “Maniaplanet”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest